AP+ nový vizuál MPLA321484

Samsung Gear Sport, fekete

Termékkatalógus
Samsung Gear Sport, fekete
4,3 28 értékelés
Okosóra - 1.2" 360x360 Super AMOLED kerek kijelző, Gorilla Glass 3, 1,0 GHz-es Dual Core processzor, 4 GB belső memória, 768 megabájt RAM, WiFi, Bluetooth 4.2, NFC, GPS/GLONASS, vezeték nélküli töltés, Li-ion 300 mAh telep, Tizen 3.0
Kód:  SAAW0013s Termékszám:  SM-R600NZKAXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Gear Sport, fekete

Aktív életmódhoz

Élj egy aktívabb, egészségesebb és szórakoztatóbb életet. A Gear Sport okosóra ebben egyedülálló partnered lesz. Támogatni fog az edzés során, részletes statisztikát készít a teljesítményedről, és segít az egészséges táplálkozás kialakításában. Kiterjedt fitness funkciói mellett kivételes külső designnal rendelkezik.




Időtálló design

Akár a teljesen kifinomult eleganciát választod a fekete külsővel, akár a csodálatos sötétkék színnel kápráztatod el a környezetedet, a Samsung Gear Sport designja tökéletesen kiegészíti a fantasztikus funkciókat. Ezért nem csak ideális eszköz a kihívást jelentő edzés támogatására, hanem egyedi lehetőséget nyújt arra, hogy kifejezd saját stílusodat.




Sportolj stílusosan

Tűnj ki a többiek közül. Az edzőteremben és a partikon egyaránt. A Samsung Gear Sport pántok széles választékának köszönhetően tökéletesen az ízlésednek megfelelően alakítható. Jobban tetszik az időtlen elegancia és a klasszikus bőrszíj? Kiróbálnád az eredeti Premium Nato designt? Vagy az aktív életstílus felé mutatnád ki elkötelezettségedet a Hybrid Sport szíjakkal? Sok lehetőség áll rendelkezésedre, a választás csak rajtad áll!

* A szíjak külön kaphatók.




A legjobb az egészségednek

Az egészség mindig az első. Tartsd magad fitten, és fitt alatt nem csak a sportolást értjük. A Gear Sport lehetővé teszi, hogy könnyedén ellenőrizd a kalóriabeviteledet és felhasználásodat. A szervezeted megfelelő működésére vonatkozó információ mindig elérhető a csuklódon. Csak egy pillantás a képernyőre, azonnal látod, ha a diétádon változtatni kell, vagy növelned kell az edzésed intenzitását. 





Nyugodtan ússz vele

Élvezd a különböző tevékenységeket korlátozások nélkül. Futás az esőben? A Gear Sport órákkal nem probléma. Még az úszást és búvárkodást is aggodalmak nélkül élvezheted vele. Hála a vízálló kivitelnek, lemerülhetsz akár 50 méteres mélységbe is anélkül, hogy le kellene mondanod gazdag fitness funkcióiról, és részletes teljesítmény statisztikáiról.

* A Gear Sport vízálló, 50 méteres mélységig, az ISO 22810: 2010 szabványnak megfelelően. Nem alkalmas komolyabb búvárkodásra, amely nagy víznyomásnak teszi ki. Használat előtt nedvesítsd be a kezed és az órát, utána pedig alaposan szárítsd meg. 

** A Speedo On Gear Sport alkalmazás elérhetőségét befolyásolhatja a tartózkodási helyed.


Intelligens tippek a megfelelő időben

A Samsung Gear Sport óra úgy van kialakítva, hogy megbízható partnered legyen minden helyzetben. Intelligensen felismeri a megfelelő pillanatot arra, hogy edzési tippeket adjon. Ha éppen a repülőgépen utazol, figyelmeztet, hogy nyújtozz ki kicsit. Ha pedig autóvezetésre koncentrálsz, nem zavar meg.


Csak egy érintés

A Gear Sport bővelkedik praktikus funkciókban, de a kezelése mégis teljesen egyszerű maradt. Ahhoz, hogy válaszolj egy üzenetre, csak fordítsd el a keretet. Az akkumulátor állapot, hangerő, és egyéb beállítások áttekintéséhez csak húzd el felfelé vagy lefelé a kijelzőt.

* Az üzenetek fogadása a telefon előzetes, Bluetooth-on keresztüli párosítást igényli.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
144 óra (6 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Szilikon Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
50 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Tizen Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
144 óra (6 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Gear Sport, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear Sport Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Gear Sport Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear Sport. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear Sport.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ