Shop roku Akvizice ApF HU

Sava 27 Carbon 5.0

Termékkatalógus
Sava 27 Carbon 5.0 + 15 év garancia a vázra
5 2 értékelés
Mountain bike - váz anyaga: karbon, 30 sebességfokozat, Shimano SLX, RD-M7000 váltó, légvilla, 100 mm felfüggesztés, Shimano SLX BR-M7000 fékek, tömege: 11,5 kg
Kód:  SPTsav013nad Termékszám:  SPTsav013nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sava 27 Carbon 5.0


A Sava 27 Carbon 5.0 hegyi kerékpár a tökéletes társ minden olyan kerékpáros számára, aki minőségi és ellenálló kerékpárt keres, amire mindig számíthat. Ez a kerékpár remekel kiváló tulajdonságaival és alacsony tömegével, így bármilyen helyzetben könnyű az irányítása. A Sava 27 Carbon 5.0 hegyi kerékpárt precíz feldolgozás és prémium minőségű felhasznált anyagok jellemzik. Ennek köszönhetően a kerékpár könnyedén megbirkózik még a nagy megpróbáltatást jelentő tereppel is, tehát ideális minden tapasztalt kerékpáros számára. A Sava 27 Carbon 5.0 kerékpár széleskerekei masszív mintázattal készültek, tehát ideális tapadást biztosítanak a folyamatosan változó talajon. A Sava 27 Carbon 5.0 kerékpár ergonomikus formájú nyerge gondoskodik a felhasználó abszolút kényelméről még a hosszabb út alkalmával is.

A Sava 27 Carbon 5.0 hegyikerékpár főbb jellemzői

  • Minőségi rugós villa 100 mm-es rugóúttal
  • 30 fokozatú váltó
  • Kitűnő kerekek
  • Könnyű és rendkívül ellenálló karbon váz
  • Ergonomikus nyereg a tökéletes kényelemért
  • Tömege 11,5 kg
  • Kiváló minőségű Shimano SLX alkatrészek

Minőségi rugós villával

A Sava 27 Carbon 5.0 mountain bike páratlan megmunkálású rugós villával büszkélkedhet, amelynek rugóútja 100 mm. A könnyű és rendkívül ellenálló karbon vázzal még az igazán megpróbáltatást jelentő versenyeken sem maradsz alul a Sava 27 Carbon 5.0 kerékpárral.

Prémium alkatrészek

A Shimano márka SLX termékcsaládjának legjobb komponenseit használták fel a Sava 27 Carbon 5.0 kerékpárhoz. A Shimano SLX BR-M7000 féktárcsa gondoskodik a tökéletes biztonságodról, segítségével bármikor azonnal megállíthatod a kerékpárodat. A Sava 27 Carbon 5.0 kerékpár 30 fokozatú váltóval áll a rendelkezésedre, amelyet különösen a rázósabb terepen értékelhetsz nagyra.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sava 27 Carbon 5.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sava 27 Carbon 5.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sava 27 Carbon 5.0.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ