AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sava 29 Alu 4.0

Termékkatalógus
Sava 29 Alu 4.0
4,9 7 értékelés
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 30 sebességfokozat, Shimano SLX, RD-M7000 váltó, légvilla, 100 mm felfüggesztés, Shimano SLX BR-M7000 fékek, tömege: 14,8 kg
Kód:  SPTsav007nad Termékszám:  SPTsav007nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sava 29 Alu 4.0


A Sava 29 Alu 4.0 egy minőségi hegyi kerékpár, amelyet minden tapasztalt kerékpáros nagyra értékelhet. A kerékpár kiváló minőségű 29" méretű kerekekkel érkezik, amely az utóbbi évek egyik legkedveltebb típusa. A Sava 29 Alu 4.0 kerékpár remekel kiváló tulajdonságaival és alacsony tömegével, így bármilyen helyzetben könnyű az irányítása. A kerékpár széles kerekei masszív mintázattal készültek, tehát ideális tapadást biztosítanak a folyamatosan változó talajon. A precíz feldolgozásnak hála a Sava 29 Alu 4.0 hegyi kerékpár ideális választás mindenkinek, aki szuperhegyi kerékpárt szeretne.

A Sava 29 Alu 4.0 hegyi kerékpár főbb jellemzői

  • Shimano SLX alkatrészek
  • Erős és ellenálló alumínium váz
  • Speciális ergonomikus nyereg
  • 29"-es kerekek
  • 30 fokozatú váltó
  • Rugós villa 100 mm-es rugóúttal
  • Tömege 11,6 kg

Precíz feldolgozású villával

A Sava 29 Alu 4.0 hegyi kerékpár kitűnő minőségű rugós elülső villával készült, amelynek rugóútja 100 mm. A Sava 29 Alu 4.0 kerékpár szilárd és rendkívül ellenálló alumínium váza kifogástalan megbízhatóságot nyújt minden helyzetben. A hegyi kerékpár könnyedén veszi még az igazán nehéz terepet is, minden körülmények között nagyfokú komfortot biztosít.

Shimano alkatrészek

A Shimano márka SLX termékcsaládjának legjobb komponenseit használták fel a Sava 29 Alu 4.0 kerékpárhoz. A Shimano SLX BR-M7000 féktárcsa gondoskodik a tökéletes biztonságodról, segítségével bármikor azonnal megállíthatod a kerékpárodat. A Sava 29 Alu 4.0 kerékpár 30 fokozatú váltóval áll a rendelkezésedre, amelyet különösen a rázósabb terepen értékelhetsz nagyra.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sava 29 Alu 4.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sava 29 Alu 4.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sava 29 Alu 4.0.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ