Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Segway® PT x2 SE

Termékkatalógus
Segway® PT x2 SE
Hoverboard - 0,765Ah akkumulátor kapacitás,
Kód:  SEGW02

Segway® PT x2 SE

Szeretnél felfedezni egy túraútvonalat, bejárni egy dombos terepet vagy egy tengerpartot, de nem szeretnél sokat gyalogolni? Ezzel a lenyűgöző, akkumulátoros járművel, a Segway Personal Transporter (PT) x2-vel eljuthatsz bárhová!  A jármű nagy teljesítményre képes, miközben nem szennyezi a környezetet. Ráadásul vaskos gumikkal, erős sárvédőkkel, lítium-ion akkumulátorral és egy speciális szoftverrel is felvértezték. Ez a kombináció verhetetlen, és bármilyen tereppel megbirkózik.

Legfontosabb jellemzői

  • Bármilyen terepen használható, kivéve a városi járdákat
  • Hatótávolság 18 km
  • Max. sebesség 20 km/h
  • Alacsony nyomású abroncsok a rázkódás csökkentésére
  • Erős sárvédők a felverődő kövek és kavicsok ellen
  • Könnyű, alumínium váz
  • Beépített kormány a biztonságos fogáshoz és poggyász szállításához
  • Forradalmi LeanSteer kormányzási technológia
  • Vezeték nélküli InfoKey vezérlő

Kisebb rázkódás

A rázkódás csökkentéséről a alacsony nyomású gumiabroncsok gondoskodnak, amelyek számára akár egy rendkívül egyenetlen terep sem okozhat problémát. A sima futást köves felületeken a stabil középső váz szavatolja. Homokos, füves, kavicsos, agyagos terepen, turistaúton vagy erdei ösvényen szeretnéd használni? A szélesebb tengelytávval növelt stabilitás miatt az új Segway x2 bátran helytáll bármilyen útfelületen. Egyedül a városi járdákat érdemes elkerülni.

Stabil futás egyenetlen terepen is

A nagyteljesítményű Lithium-ion akkumulátor akár 18 km-es hatótávolságot és elképesztően sima futást garantál még egyenetlen terepen is. A felverődő kavicsok és kövek sem jelenthetnek veszélyt, mert a Seqway x2-t erős és ellenálló sárvédőkkel szerelték fel. A Segway még kanyarodáskor is stabil marad, a biztonságos kormányzást pedig a széles, az alumínium vázba beépített kormány szavatolja. A kormány ráadásul elég erős ahhoz, hogy a poggyászod is ráakaszd.

Biztonságos és problémamentes működés

A vezeték nélküli InfoKey vezérlő segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheted a jármű működését.  A kijelző tájékoztat a sebességről, a megtett távolságról és az akkumulátor állapotáról. Ugyanitt aktiválhatod a biztonsági zárat is. A problémamentes működés  érdekében az InfoKey folyamatosan figyeli és közli az összes fontos adatot. A Segway különleges LeanSteer kormánya az egyéni igények szerint beállítható. A kormányzás az emberi test természetes egyensúlyozó mozgását követi, így a jármű abba az irányba mozdul el, amelybe a test mozdul. Dőlj jobbra, ha jobbra szeretnél menni, és balra, ha inkább balra kanyarodnál. Ez az intuitív kormányzás sokkal élvezetesebbé teszi a Segway használatát. A jármű további előnye, hogy az autód csomagtartójában is elfér majd.

 

Paraméterek

Akkumulátor kapacitás
0,77 Ah Kész!
Kerék mérete
9,84" Kész!
Min. terhelhetőség
40 kg Kész!
Speciális funkciók
Távirányító Kész!
Szín
Fekete Kész!

Kapacitás

Akkumulátor kapacitás
0,77 Ah Kész!

Méret

Kerék mérete
9,84" Kész!

Terhelhetőség

Min. terhelhetőség
40 kg Kész!

Különleges jellemzők

Speciális funkciók
Távirányító Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Max. sebesség

Max. sebesség
20 km/h Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Segway® PT x2 SE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Segway® PT x2 SE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Segway® PT x2 SE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Segway® PT x2 SE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Segway® PT x2 SE.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ