A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AlzaBoxy Q1

Sencor SLL 30

Termékkatalógus
Sencor SLL 30
Zseblámpa - fém, fénycsóva hossza 50 m, 1W-os LED, 70lm, ellenáll a nedvességnek és a pornak, 3 db 4,5 V AAA elem (LR03)
Kód:  JN601a Termékszám:  SLL 30 Gyártó honlapja:

Sencor SLL 30

A Sencor SLL 30 felső kategóriás, tartós és professzionális zseblámpa, nem csak ideális társ a szabadtéri tevékenységekhez, de alkalmas vészvilágításnak kunyhókba és nyaralókba. A fényforrás rendkívül fényes W LED-del van ellátva, melynek teljesítménye 1 W. Fényerőssége eléri a 70 lument, élettartama 100.000 óra. Nagyon messzire, akár, 50 méterre is képes elérni fényével. Kiváló minőségű alumíniumból készült testtel bír, mely rendkívül ellenálló és strapabíró. A lámpa ellenáll a pornak, nedvességnek és rászkódásnak, aminek köszönhetően a legnehezebb helyzetben is számíthat rá.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy ellenállókészség
  • Hosszú élettartamú LED
  • Fénycsóva hossza 50 m
  • Kis méret - könnyedén elfér a zsebben
  • Hosszú akkumulátor-élettartam

További információk:


Anyaga:
Alumínium

Fénycsóva hossza:
50 m

Fényerősség:
70 lm

Áramellátás:
3 db 4,5 V-os AAA elem (LR03)

Működési idő:
4 óra

 

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SLL 30
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SLL 30. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SLL 30.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ