Shop roku Akvizice ApF HU

Sencor SLL 40

Termékkatalógus
Sencor SLL 40
5 1 értékelés
Zseblámpa fém, kis alkonypír 50m, 1W LED, az élettartama 50.000 óra, 70lm, ellenáll a nedvességnek és a pornak, 1.5V, 1 x AA (LR6)
Kód:  JN601h Termékszám:  SLL 40 Gyártó honlapja:

Sencor SLL 40

Top, tartós és professzionális zseblámpa Sencor SLL 40 az ideális társ nem csak a szabadtéri tevékenységek, valamint a vészvilágítás bungalók és nyaralók. Annak ellenére, hogy kis mérete tartalmaz rendkívül fényes LED teljesítménye 1 W. A fényáram eléri akár 70 lm és a tartósság felkúszik 50.000 óra. Nagyon jó a lemenő nap utolsó sugarai, ami akár 50 méter. Is van egy jó szerkezet, amely teljes egészében alumíniumból, amely garancia a magas tartósság és a megbízhatóság. Ez a lámpa is ellenáll a por, nedvesség és hatását. Ennek eredményeként, akkor képes lesz arra támaszkodni, még a legnehezebb körülmények között.

legfontosabb jellemzői

  • nagy ellenállás
  • LED tartósság
  • Utánvilágítás 50 m-ig
  • Kis helyigény - ideális a zsebében
  • Hosszú akkumulátor-élettartam

További információk:

anyaga:
alumínium

Afterglow:
50 m

Fényáram:
70 lm

áramellátás:
1.5V, 1 x AA (R6)

Égési idő:
2 óra

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SLL 40
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SLL 40. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SLL 40.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ