Shop roku Akvizice ApF HU

Sencor SLL 52

Termékkatalógus
Sencor SLL 52
5 1 értékelés
Fejlámpa - műanyag, maximum 80 m távolságig tudja megvilágítani az adott területet, CREE LED 1W, 114lm, 3 világítási mód, figyelmeztető villogó opció, 4.5V, 3x AAA (LR03)
Kód:  JN610e Termékszám:  SLL 52 Gyártó honlapja:

Sencor SLL 52

Akár dolgozol, sportoldz vagy nyaralsz, néha előfordulhat, hogy úgy kell megfelvilágítanod az adott helyet, hogy közben mindkét kezedre szükség van. Ez a fejlámpa pontosan ezekre az alkalmakra készült. Rendkívül erős, CREE LED fényforrással rendelkezik, amely 80 méterre is megvilágítja az egész teret.

 

A termék legfőbb jellemzői

  • 3 világítási mód
  • Figyelmeztető villogó opció
  • Ellenáll a pornak, ütéseknek és páratartalomnak (IPX2)
  • Könnyű beállítást biztosító állítható zár és fejpánt
  • Állítható a fénysugár erőssége

Kiváló minőségű design

A fejlámpa állítható pánttal rendelkezik, így mindig stabilan a helyén marad - ebből kifolyólag teljes a szabadság. Az eszköz könnyű és tartós műanyagból készült, ellenáll a pornak, ütéseknek és a páratartalomnak. Ha nem kell erőteljesen világítani a távolba, akkor a kellemes, gyengébb módot is választhatod. A fejlámpán háromféle világítási opció közül választhat, amelyek  50 -100% közötti fény, villogás és éjszakai üzemmód formában állnak rendelkezésre. Munka közben jól jöhet a könnyű beállítást biztosító állítható zár és fejpánt illetve az állítható fénysugár.

Műszaki paraméterek:

Világítási távolság:
80 m

Fényáram:
114 lm

Energiaellátás:
4.5V, 3 x AAA (LR03)

Aktív idő (folyamatos):
Egy LR03 elemmel akár 5 órán keresztül is használható az eszköz.

 

 

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SLL 52
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SLL 52. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SLL 52.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ