30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Shock Doctor Gel Max, gyerekeknek

Termékkatalógus
Shock Doctor Gel Max, gyerekeknek
Védőfelszerelés - Shock Doctor Gel Max védőeszközök gyerekeknek bármilyen kontakt sportban; 3 réteg a maximális védelem érdekében; beépített légzőcsövek; védi a fogakat a közvetlen fújástól; széles színválaszték
Kód:  SPTspin277nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Shock Doctor Gel Max, gyerekeknek Megszűnt

Shock Doctor Gel Max, gyerekeknek

A Shock Doctor Gel Max Clear klasszikus és megfizethető felnőtt fogvédő. Minden, testi érintkezést igénylő sportban használható. Ez kényelmet és megbízható védelmet is nyújt. Három rétegből áll, univerzális felépítésű . A Shock Frame technológia a védőfelület külső részén megvédi a fogakat a közvetlen ütéstől. Nagy előnye a beépített légzőcsatornák a könnyű légzéshez és a beszédhez. És a Gel-Fit Liner technológiának köszönhetően a videóban bemutatott egyszerű védőelem úgy illeszkedik a szájvédőhöz, mint egy kesztyű.

A Shock Doctor Gel Max főbb jellemzői

  • A Shock Doctor Gel Max felnőttek számára készült
  • Három rétegből áll a maximális védelem érdekében
  • A védő előnye a beépített légzőcsatornák
  • Széles színválaszték

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Shock Doctor Gel Max, gyerekeknek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shock Doctor Gel Max, dospělí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Shock Doctor Gel Max, deti.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ