AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Shock Doctor Ultra 2 STC fogvédő

Termékkatalógus
Shock Doctor Ultra 2 STC fogvédő
4,5 2 értékelés
Fogvédő - sportoláskor a fogak védelmére, három rétegű védelem, alacsony profilú kialakítás, tökéletes illeszkedés, könnyű beszéd és levegővétel, 11 éves kortól ajánlott
Kód:  SPTm0197 Termékszám:  733313026657

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Shock Doctor Ultra 2 STC fogvédő

A Shock Doctor Ultra 2 STC fogvédő tökéletes védelmet biztosít az állkapcsa és fogai számára sportolás közben. Ez a különleges kialakítású fogvédő a három rétegű védelemnek és a légcsillapításos anti-shock párnáknak köszönhetően maximális védelmet és kényelmet nyújt a kontakt sportot űzök számára. A komfortérzetet és a természetességet tovább fokozza az alacsony profilú kialakítás, valamint a mélyebb, jobban a fogakra illeszthető forma. Ezek a sajátosságok pedig biztosítják a könnyű beszédet és a levegővételt a fogvédő használata során, így Önnek csak a sportra kell koncentrálnia. Ráadásul a fogvédőt egy rendkívül stílusos, a szürke és a fehér szín kombinációjából álló design jellemzi. A fogvédő ezen kívül rendelkezik még a MORA teljesítmény megerősítéssel is (Mandibular Orthopedic Repositioning Appliance - mandibuláris ortopéd újrapozícionálás). Ha a fogvédő megfelelően illeszkedik és helyesen viselik, az állkapcsot kissé előrehelyezi és repozícionálja, ami növeli a biztonságot és ezáltal a sportteljesítményt. Biztosítsa fogainak lehető legjobb védelmét ezzel a Shock Doctor Ultra 2 STC fogvédővel! 

Legfontosabb jellemzők

  • Az Ultra 2 Rezgés Átalakító Mag most szerkezetileg finomított, így egy mélyebb, jobban a fogakra illeszthető védelmet biztosít
  • Alacsony profilú kialakítás
  • A légcsillapításos anti-shock párnák maximális védelmet és kényelmet nyújtanak 
  • Mélyebb felépítés a könnyű beszéd és levegővétel érdekében
  • Három rétegű védelem
  • A GEL-FIT liner egyedi formát biztosít, így a fogakat szűken és biztonságosan tartja
  • Latex mentes
  • Fogszabályzóval NEM használható
  • 11 éves kor felettieknek

Paraméterek

Állkapocs
Felső Kész!
Méret
Pro dospělé Kész!
Szín
Szürke Kész!
Tulajdonságok
Fogantyú a könnyű eltávolításhoz, Légutak Kész!

Méret

Állkapocs
Felső Kész!
Méret
Pro dospělé Kész!
Szín
Szürke Kész!
Tulajdonságok
Fogantyú a könnyű eltávolításhoz, Légutak Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Shock Doctor Ultra 2 STC fogvédő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shock Doctor Ultra 2 STC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Shock Doctor Ultra 2 STC.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ