AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

SIGG Hot & Cold Classic Zöld 0.5L

Termékkatalógus
SIGG Hot & Cold Classic Zöld 0.5L
Termosz 0.5L rozsdamentes acél utazási zöld
Kód:  SPT1475 Termékszám:  7610465843406
SIGG Hot & Cold Classic Zöld 0.5L Megszűnt

SIGG Hot & Cold Classic Zöld 0.5L

Mindannyian tudjuk, hogy égő érzés egy csésze forró kávé vagy tea egy kemény nap után a havas lejtőkön. De tegye fel magának a kérdést. Hogyan kell tartani az ital még meleg? Egy egyszerű megoldás a rozsdamentes acél termosz a Sigg márka. Ez a tartály egy 0,5 literes ideális arra, hogy a tea a kellemes hőmérsékletet. A méretei a hengerek 25 x 7 x 7 cm-es, és a súlya mindössze 320 gramm. A rozsdamentes acél anyag nagyon tartós és ellenáll még keményebb bánásmódot. Ezen a felületen nem fog ragaszkodni az ujjlenyomatokat. Csavaros kupak szem tökéletes lóg a hátizsák. Ha az a kérdés, hogy a palackot megtartja az alacsony hőmérsékletű, akár hűtött italok? Tehát egyértelműen igen. Jeges italok marad még a melegebb időjárás, hűvös és frissítő.

legfontosabb jellemzői

  • A tartály fogja az italt melegen vagy hűtve fordítva
  • A teljes mennyiséget 0,5 liter
  • Tartós rozsdamentes anyagból
  • Handy csavaros kupakkal
  • Kis mérete és kis súlya a tartály
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIGG Hot&Cold Classic green 0,5L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SIGG Hot&Cold Classic green 0,5 l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SIGG Hot & Cold Klassische grüne 0.5L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIGG Hot & Cold Klassische grüne 0.5L.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ