A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

SIGG Traveller White 0,6L

Termékkatalógus
SIGG Traveller White 0,6L
4,8 4 értékelés
Kulacs - anyaga: alumínium, térfogata: 0,6 l
Kód:  SPT1457 Termékszám:  7610465818541

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SIGG Traveller White 0,6L

A klasszikus, első osztályú design és a teljes mértékű egészségre ártalmatlanság híve vagy? A svájci Sigg cég mindezeket a szempontokat megpróbálta egyetlen palackban megvalósítani, és az eredmény magáért beszél. Az alumíniumból készült rendkívül egyszerű megoldású külső design letisztult megjelenést kölcsönöz a palacknak. A 0,6 literes palackot mindössze a cég fekete logójával ellátott felirat díszíti. A műanyag, lyukkal ellátott kupak légmentesen lezárja az üveg tartalmát, és megakadályozza a szivárgást. A kupakon található huroknak köszönhetően a palackot hátizsákra vagy övre is csatolhatod. Alumínium felülete ellenáll a horpadásnak és egyéb sérüléseknek. Ráadásul kiválóan illik a kezedbe.  Tisztításához csak helyezd a terméket a mosogatógépbe vagy öblítsd el mosogatószeres vízben.

Egészségre ártalmatlan védőréteg

Fenntartásaid vannak a kellemetlen alumínium utóíz és az egészségre káros hatások miatt? Akkor nyugodtan felejtsd el az egészet! A palack belseje a kifinomult EcoCare technológiával lett lekezelve. Egy finom port juttattak a palack belső oldalára, amelyet ezután 200 fokon kiégettek. Ennek köszönhetően egy 40 mikron vastagságú vékony réteg alakult ki, amely légmentes védőbevonatot képez, és megakadályozza az italok és az alumínium érintkezését. Ezért az italodat nem fogja elrontani az alumínium kellemetlen szaga vagy utóíze. Nyugodtan menj ki a természetbe és élvezd teljes mértékben a sporttevékenységet a friss levegőn. Ez a palack emellett megfelel az EU és az FDA élelmiszerekkel érintkező anyagokra vonatkozó szabványainak és előírásainak.

Méretek:
21,5 × 7 × 8,1 cm

Tömeg:
110 gramm

Térfogat:
0,6 liter

Paraméterek

Űrtartalom
0,6 l Kész!
Sporttevékenységek
Túrázás Kész!
Anyag
Alumínium Kész!
Magasság
21,5 cm Kész!
Szín
Fehér Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,6 l Kész!

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek
Túrázás Kész!

Anyag

Anyag
Alumínium Kész!

Méretek

Magasság
21,5 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SIGG Traveller White 0,6L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIGG Traveller White 0,6L . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SIGG Traveller White 0,6 l.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ