A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

SIGG Traveller Sötétkék 1,0l

Termékkatalógus
SIGG Traveller Sötétkék 1,0l
5 1 értékelés
Kulacs - térfogata 1 l
Kód:  SPT1461 Termékszám:  7610465753330

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SIGG Traveller Sötétkék 1,0l

Ön is a klasszikus és prémium design és az egészség híve? A svájci Sigg vállalat által gyártott palack ezeknek a szempontoknak sikeresen eleget tesz. Az egyszerű kivitelezés és a külső alumínium design letisztult megjelenést kölcsönöz a palacknak. Az egy literes palackot csupán a vállalat fekete színű logója díszíti. A műanyag kupak légmentesen zárja a palackot, így a helyén tartja a benne lévő folyadékot. A kupakon található akasztónak köszönhetően a palack könnyedén felakasztható a hátizsákra vagy az övre. Az alumíniumfelület ellenálló a horpadásokkal vagy más sérülésekkel szemben. Ezen kívül a palack remekül passzol a kézbe. A terméket tisztítása során csak helyezze be a mosogatógépbe vagy alaposan öblítse el mosogatószeres vízzel.

Védőréteg az egészség érdekében

Fél az alumínium által okozott kellemetlen utóíztől és a káros hatásaitól? Azonnal felejtse el aggodalmait! A palack belsejét a kifinomult EcoCare technológiával kezelték. A kulacs belső oldalát finom porral vonták be, amelyet aztán 200 fokon kiégettek. Ennek köszönhetően 40 mikronvastagságú réteg jött létre, amely védőréteggel vonja be az alumíniumot, így az alumínium nem érintkezik az itallal. Így az italát nem járja át az alumínium kellemetlen aromája, és utóíze sem lesz. Már nincs is más dolga, csak kimenni a természetbe és felhőtlenül élvezni a sporttevékenységeket a friss levegőn. A palack megfelel az EU és az FDA élelmiszerekkel közvetlen kapcsolatba kerülő eszközökre vonatkozó előírásainak.

Méretek:
26 × 8,1 × 8,1 cm

Tömeg:
150 g

Űrtartalom:
1 liter

Paraméterek

Űrtartalom
1 l Kész!
Sporttevékenységek
Túrázás Kész!
Palack része
Szíj Kész!
Anyag
Alumínium Kész!
Magasság
26 cm Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 l Kész!

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek
Túrázás Kész!

Tulajdonságok

Palack része
Szíj Kész!

Anyag

Anyag
Alumínium Kész!

Méretek

Magasság
26 cm Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SIGG Traveller Sötétkék 1,0l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIGG Traveller Dark Blue 1,0L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SIGG Traveller Dark Blue 1,0 l.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ