30 dnů na vrácení Shop roku

Sigma BC 16.16 STS/CAD

Termékkatalógus
Sigma BC 16.16 STS/CAD
4,4 23 értékelés
Kerékpáros computer - vezeték nélküli, kadencia mérés, hőmérő, autostart és autostop funkció, átlagsebesség mérés, aktuális sebesség mérése, megtett távolság mérése, teljes menetidő mérése, tréningnapló, tartóval, vízálló, 1,77" kijelző, tömege 25 g
Kód:  SPTif1081 Termékszám:  01618

Sigma BC 16.16 STS/CAD

A tökéletes biciklis kilométerórát keresi, mely ideális az aktív biciklistáknak? A Sigma BC 16.16 kilométeróra az alapvető funkciók mellett ETA (becsült érkezési idő) funkcióval is rendelkezik, mely folyamatosan számolja hogy mennyi időn és távolságon belül ér a célhoz. Emellett minden megtett kilométer után láthatja mennyi üzemanyagot spórolt azzal, hogy kerékpárt használ autó helyett, illetve lépésszámlálóval is rendelkezik. Az NFC chipnek köszönhetően közvetlenül csatlakoztatható Androidos okostelefonjára az ingyenes Sigma Link alkalmazáson keresztül. A kilométeróra nagy kijelzővel és sportos külsővel rendelkezik, és minden biciklista számára nagyszerű eszköz.

Legfontosabb jellemzők

  • 16 funkció (beleértve a becsült érkezési idő funkciót és a lépésszámlálót)
  • Világítás
  • Statisztikák megőrzése akár 12 hónapig
  • Két kerékpárra beállítható
  • Az akkumulátor cseréje után is megőrzi adatait
  • IPX8 vízálló
  • Automatikus indítás és leállítás
  • Kábeles csatlakoztatás

Előnyei

Ha elkapta a rossz idő biciklizés közben, nem kell aggódnia, hiszen a Sigma kilométeróra vízálló IPX8 technológiával rendelkezik. A készülék nem csupán az általános értékeket jegyzi meg, hanem az elmúlt 12 hónapra vonatkozó statisztikákat is. Ha elemezné szeretné az adatokat, használja a dokkolót vagy a szoftvert (a csomag nem tartalmazza), mely lehetővé teszi hogy az adatokat a számítógépén vizsgálja. Több biciklivel rendelkezik? Akár 2 biciklihez is csatlakoztathatja a készüléket, mely a két mérési adatot kerékpáronként külön kezeli. Az átlagos és jelenlegi sebesség közötti összehasonlítás folyamatos, és egy felfelé vagy lefelé mutató nyíllal van jelölve. Amennyiben nem látható nyíl, a sebessége szinte azonos az átlagos sebességgel. Öt perc inaktivitás után a készülék alvó üzemmódba kapcsol, további öt perc után pedig készenléti üzemmódba, így rendkívül energiatakarékos és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Amikor a mozgásérzékelő gyorsulást érzékel, a készülék újra aktiválódik és készen áll az azonnali használatra.

Funkciók:
Pillanatnyi sebesség
Átlagsebesség
Maximális sebesség
Az aktuális és átlagos sebesség összehasonlítása
Napi útvonal
Összteljesítmény
Biciklizési idő
Összesen eltelt idő
Óra
Becsült érkezési idő ETA-timer (idő / távolság)
Üzemanyag-megtakarítás
Átlagos üzemanyag-megtakarítás
Hőmérséklet
A tekerés gyakorisága
Átlaglépésszám

Nyelv választás:
DE, EN, FR, IT, ES, NL, PL

Méretek:
52 mm x 37,5 mm x 11,5 mm

Telepítés és szerviz

A szerelés és szétszerelés szerszámok használata nélkül lehetséges. A készülék egyszerűen csatlakozik a kerékpárhoz. A kezdetleges beállítások rendkívül könnyűek, amennyiben választ az előre meghatározott 16-29" méretű kerékméretből. A kerekek méretét akár manuálisan is hozzáadhatja mm-es pontossággal. A készüléken alapvetően ki van kapcsolva a szerviz gomb, azonban amennyiben eléri a megfelelő számű kilométerszámot, egy jelzés jelenik meg a képernyőn mely a kerékpára ellenőrzésére emlékezteti.

 

Paraméterek

Tulajdonságok
Vízálló Kész!
Funkciók
Kadencia mérése, Hőmérő, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség Kész!
Csomag része
Tartó Kész!
Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!
Funkció
Kadencia mérése, Hőmérő, Autostart/stop, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Max. sebesség, Tréningnapló, 8, Aktuális vezetési idő Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízálló Kész!

Funkciók

Funkciók
Kadencia mérése, Hőmérő, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség Kész!

Felszerelés

Csomag része
Tartó Kész!

Hardver és szoftver

Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!

Funkció

Funkció
Kadencia mérése, Hőmérő, Autostart/stop, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Max. sebesség, Tréningnapló, 8, Aktuális vezetési idő Kész!

Méretek

Szélesség
38 mm Kész!
Kijelző mérete
1,77" (44,96 mm) Kész!
Magasság
51 mm Kész!
Mélység
14 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
25 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sigma BC 16.16 STS/CAD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma BC 16.16 STS/CAD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma BC 16.16 STS/CAD.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ