Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sigma - BC ATS 7,16

Termékkatalógus
Sigma - BC ATS 7,16
4,7 24 értékelés
Kerékpáros navigáció -
Leárazás -29 %
7 090 Ft 9 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTms2946 Termékszám:  07162
Sigma - BC ATS 7,16 9 990 Ft 7 090 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Sigma - BC ATS 7,16

A tökéletes kerékpár komputert keresed, amely egyben személyi edzőként is funkcionálhat? A Sigma BC 7.16 ATS kilométeróra az alapvető kerékpáros funkciók mellett, méri a teljes edzés időt, az átlag sebességet, valamint vezetéknélküli adatátvitelre is képes. Sportos kialakítása és nagy kijelzőjének köszönhetően, minden kerékpáros számára kitűnő választás. A kijelző letisztult elrendezéssel és nagy számjegyekkel rendelkezik. A képernyőn látható szöveget 7 különböző nyelven képes megjeleníteni. A kijelző függőleges helyzetű, így a kerékpár kormányrúdjára egyszerűen felszerelhető.

Legfontosabb jellemzők

  • 7 funkció
  • 100 órányi adat tárolása
  • IPX8 vízállóság
  • Automatikus indítás és leállítás
  • Kódolt vezeték nélküli jelátvitel
  • Mágnes

Előnyök

Ha kerékpározás közben elkap az eső, akkor sem kell aggódnod. A Sigma kilométeróra ugyanis vízálló, méghozzá IPX8-as védelemmel. A teljes teljesítményt és vezetési időt mutató funkciók, az út során el vannak rejtve, ezáltal is csökken a vezetés vagy funkciókeresés közbeni gombnyomások száma. Mikor megállsz a teljes értékek újból megjelennek. A komputer nem csak az összesített értékeket jegyzi meg, hanem külön az összes edzés statisztikáját is 100 órára visszamenőleg. Ha szeretnéd kielemezni teljesítményedet, arra is van lehetőség, hála a dokkoló állomásnak és a szoftvernek (nincs mellékelve), amellyel könnyedén megnézheted az adataidat a számítógépeden.

Jellemzők:
Pillanatnyi sebesség
Átlagsebesség
Napi útvonal
Össz teljesítmény
Edzés idő
Összesített edzés idő
Óra
Tulajdonságok

Nyelv választék:
DE, EN, FR, IT, ES, NL, PL

Méret:
50 mm x 38,5 mm x 10,2 mm

Telepítés és szerviz

Az eszköz fel- és leszerelése szerszámmentesen elvégezhető. A komputer a hozzátartozó mágnesnek köszönhetően, könnyedén a kormányrúdra helyezheted. A kerék méretének kezdeti beállítása rendkívül egyszerű, csak választanod kell az előre beállított 16 és 29" közötti kerékméretek közül. A kerékpár kerekeinek méretét akár kézzel is beállíthatod, milliméterben a nagyobb pontosság érdekében. A készülékben a szerviz intervallum ki van kapcsolva. A szerviz intervallumot az a szervíz tudja beállítani, amely meghatározza, hogy mekkora távolság után szükséges a kerékpár ellenőrzése, ezt, beállítás után a készülék kijelzi a képernyőn.

 

Paraméterek

Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!
Funkció
Autostart/stop, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, 8, Aktuális vezetési idő Kész!
Szélesség
39 mm Kész!
Kijelző mérete
1,65" (41,91 mm) Kész!
Magasság
50 mm Kész!

Hardver és szoftver

Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!

Funkció

Funkció
Autostart/stop, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, 8, Aktuális vezetési idő Kész!

Méretek

Szélesség
39 mm Kész!
Kijelző mérete
1,65" (41,91 mm) Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
12 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
21 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sigma - BC ATS 7,16 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma BC 7.16 ATS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma BC 7.16 ATS.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ