A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Sigma Pure 1 ATS

Termékkatalógus
Sigma Pure 1 ATS
4,5 46 értékelés
Kerékpáros navigáció -
15 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTif1089 Termékszám:  03102
Sigma Pure 1 ATS 15 690 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Akciós szettek

Spórolás: 1 790 Ft

17 680 Ft 15 890 Ft
Szett megvásárlása

Sigma Pure 1 ATS

Olyan kerékpáros számítógépet keres, amely könnyen olvasható és elegáns? A Sigma Pure 1 kilométeróra három mért adatot ábrázol egyidejűleg, amelyek a következő kérdésekre válaszolnak: Milyen gyorsan? Milyen távolságra? Mennyi ideig? A teljes értékek a gomb megnyomásával jelennek meg. A gomb anatómiailag tervezett, bemélyedéssel rendelkezik, melynek köszönhetően akár kesztyűben, hideg időben is könnyen használható. A nagy méretű kijelző megkönnyíti az olvasást, különösen a gyengébben látó felhasználók számára. A Pure 1 számítógép eleganciája minimális vastagságában, és a képernyő maximális méretében rejlik. Az adatátvitel vezeték nélkül történik, legfeljebb 70 cm-ig. A kerék minden fordulatával a vezeték nélküli adóállomás egy ATS jelet küld a számítógép beépített vevőegységének. 

Legfontosabb jellemzők

  • 5 funkció
  • nagyon könnyen olvasható kijelző
  • IPX8 vízálló
  • automatikus indítás és leállítás
  • kódolt vezeték nélküli átvitel

Előnyök

Ha kerékpározás közben elkapta a rossz idő, akkor sem kell aggódnia. A Sigma kerékpáros számítógép teljes mértékben vízálló, IPX8 borítással rendelkezik. Ha elemezni szeretné az utazás során rögzített adatokat, használhatja a dokkoló állomást, vagy egy szoftvert (nem tartozék), amely lehetővé teszi a számítógépen lévő adatok megtekintését. A számítógép tartó kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen a Pure 1 számítógép keskeny profiljához. A tartóban elhelyezett számítógép nagyon elegánsan néz ki a kormányon vagy a kerékpár vázán, mintha csak a kerékpár része lenne.

Funkciók:

Pillanatnyi sebesség
Napi megtett táv
Összes megtett kilométer
Kerékpározási idő
Összesen eltelt idő

Méretek:
45 mm × 29 mm × 11 mm

Egyszerű szerelés

 A felhelyezése és szétszerelése nem igényel szerszámokat. A számítógép egyszerűen csatlakoztatható a kerékpárra. A kerék méretének beállítása nagyon egyszerű, az előre meghatározott méretek közül (16 " és 29") közül választhat. A kerék mérete manuálisan is megadható milliméterekben a mérés nagyobb pontossága érdekében.

 

 

Paraméterek

Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!
Funkció
Autostart/stop, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, 8, Aktuális vezetési idő Kész!
Szélesség
37 mm Kész!
Kijelző mérete
2,05" (52,07 mm) Kész!
Magasság
56 mm Kész!

Hardver és szoftver

Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!

Funkció

Funkció
Autostart/stop, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, 8, Aktuális vezetési idő Kész!

Méretek

Szélesség
37 mm Kész!
Kijelző mérete
2,05" (52,07 mm) Kész!
Magasság
56 mm Kész!
Mélység
15 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
26 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sigma Pure 1 ATS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma PURE 1 ATS (bezdrátová verze). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma PURE 1 ATS (bezdrôtová verzia).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ