AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sigma Sportster + Mono RL fekete

Termékkatalógus
Sigma Sportster + Mono RL fekete
5 2 értékelés
Kerékpár lámpa - első és hátsó, 50 lm fényáram, 50 m-es hatótávolság, működéséhez szükséges: 1×akkumulátor, 7 óra maximális üzemidő, IPX4 vízállóság, 131 g
Kód:  SPTif1070 Termékszám:  4016224182503

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sigma Sportster + Mono RL fekete

A Sigma nagyszerű első és hátsó lámpája. A Sigma Sportster első lámpájának 40 LUX CREE LED fényintenzitása van. Tökéletesen megvilágítja az utat és környezetét, és tartós fényt kölcsönöz. A fény tiszta és világos. A lámpa időtálló és elegáns kialakítással rendelkezik az alumíniumszerkezetnek köszönhetően. Kiváló minőségű anyagokból készül. A lámpa vízálló, és még rossz időben sem romlik el. A hátsó lámpa, kis méretben és súlyban, piros LED-del, praktikus, hasznos és mindenhol látható. A vonzó LED-lámpa sokféle felhasználásra alkalmas mind a mindennapi életben, mind a sportban. A felszerelés nagyon egyszerű, a gumigyűrű segítségével a 22 és 32 mm közötti átmérőjű kormányokon. A fény 400 méteren látható.

Főbb jellemzők

  • Első fény 1 × CREE fehér LED, fényerő 40 LUX
  • Hátsó lámpa 1 × piros LED 0,5 W
  • Vízálló IPX4
  • 2 világítási mód
  • LED akkumulátor állapotjelző
  • Az akkumulátor töltése microUSB segítségével
  • fekete szín

Állóképesség

Első lámpa:

A lámpa egy újratölthető lítium-ion akkumulátort tartalmaz, amelyet egy microUSB kábel segítségével töltenek fel. Ennek köszönhetően a lámpa nem működik, ha nincs használatban. Az akkumulátor 4 óra alatt tölthető fel teljesen. Az akkumulátor állapotát a SIGMA LED jelzi. Minden betűméret az akkumulátor kapacitásának 20% -át jelenti. Az akkumulátor élettartama legfeljebb 7 óra egyetlen töltéssel.

Hátsó lámpa:

A lámpa egy újratölthető lítium-ion akkumulátort tartalmaz, amelyet egy microUSB kábelen keresztül töltenek fel. Az akkumulátor töltési ideje 3 óra.Az akkumulátor állapotát a gomb LED-je jelzi. Ha az akkumulátor kapacitása 85% alá csökken, a LED zöld színű lesz. Ha az akkumulátor kapacitása eléri a 15% -ot, a LED piros színű. Az akkumulátor élettartama legfeljebb 7 óra egyetlen töltéssel

paraméterek:

Súly:

Első lámpa: 96 g

Hátsó lámpa: 35 g

Az első lámpa hatósugara:

50 m

Láthatóság:

400 m (hátsó lámpa)

Univerzális felhasználás

Az elülső lámpa szerszám nélkül szerelhető fel, a praktikus fogantyú segítségével a kerékpár kormányján. A tartó illeszkedik a 22-32 mm átmérőjű kormányra. Egyszerűen vedd le a lámpát, és vidd magaddal, hogy ne lopják el. A hátsó lámpa gumigyűrűvel van felszerelve.

Paraméterek

Világítás típusa
Szett Kész!
Max. akkumulátor élettartam
7 óra Kész!
Fényáram
50 lm Kész!
Hatótáv
50 m Kész!
Láthatóság
400 m Kész!

Világítás típusa

Világítás típusa
Szett Kész!

Tulajdonságok

Max. akkumulátor élettartam
7 óra Kész!
Fényáram
50 lm Kész!
Hatótáv
50 m Kész!
Láthatóság
400 m Kész!
Vízállóság
IPX4 Kész!

Tápellátás

Áramforrás típusa
Tölthető akkumulátor Kész!
Akkumulátorok száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sigma Sportster + Mono RL fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Sportster + Mono RL černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma Sportster + Mono RL čierna.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ