AD květen univerzal 0% splátky Siguro

Singleplayer Bojli NFS 250 g

Termékkatalógus
Singleplayer Bojli NFS 250 g
Bojli - kész, csomag tömege: 250 g
Kód:  RYB022368nad Termékszám:  RYB022368nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Singleplayer Bojli NFS 250 g Megszűnt

Singleplayer Bojli NFS 250 g

A(z) bojli a pontyhorgászok egyik legeredményesebb csalija. A golyók fő jellegzetessége, hogy a vízbe dobva nagyon lassan süllyednek a vízfenékre. Speciális összetételüknek köszönhetően tökéletesen hasonlítanak a pontyok természetes táplálékához. A kifli bojlik előállítása préselési eljárással történik. Alapanyaguk sima kifli vagy további tészta. Kimondottan a régi, klasszikus horgászcsalik közé soroljuk őket. Alkalmazni hóember szerelékként és önállóan lehet. A(z) Singleplayer bojli teljes súlya 250 g, praktikus csomagolásuknak köszönhetően nem veszítenek a minőségükből és a szállításuk is könnyű. További előnye, hogy bárhová magaddal viheted.

A(z) Singleplayer Bojli NFS 250 g bojlik fontosabb tulajdonságai

  • Csábítóan hat a kíváncsi pontyokra
  • Súlya: 250 g
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Singleplayer Boilies NFS 250g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Singleplayer Boilies NFS 250 g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Singleplayer Boilies NFS 250g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Singleplayer Boilies NFS 250g.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ