AD květen univerzal 0% splátky Siguro

SKLZ Cold Roller Ball

Termékkatalógus
SKLZ Cold Roller Ball
Masszázslabda - fekete szín
Kód:  SPTsklz0081 Termékszám:  849102016836

SKLZ Cold Roller Ball

A SKLZ Cold Roller Ball egy hordozható masszázs segédeszköz, amely kombinálja a hűsítést és a hatékony masszázst. Használata nem csak a fájdalom enyhítésére, hanem az izomterhelés utáni regenerálásra is ideális. A masszázs segédeszköz egy rozsdamentes masszázsfejből és gumi markolatból áll, jól illeszkedik a kézbe, és optimális nyomásszabályozást tesz lehetővé. A rozsdamentes acél fej kellemesen hűsít, így gyorsabb regenerálást biztosít terhelés után. Előnye, hogy könnyen hordozható, így bárhová is utazol, bárhol is van az edzés vagy a meccs, egyszerűen alkalmazhatsz masszázs kezelést. A SKLZ Cold Roller Ball enyhíti a fájdalmat, egyben nagyszerű masszázst és regenerálást biztosít.

Az SKLZ Cold Roller Ball fő jellemzői

  • Hordozható masszázs eszköz
  • Az SKLZ Cold Roller Ball kombinálja a hűtést és a hatékony masszázst
  • Alkalmas az izomfájdalom enyhítésére és az edzés utáni regenerációhoz 
  • A rozsdamentes acél masszázsfej kellemesen hűsít
  • Gumi burkolat az optimális nyomásszabályozáshoz
  • Nagyon könnyen használható
  • Az intenzívebb hűtés érdekében a labda hűtőszekrényben is tárolható
  • Szín: rozsdamentes acél - fekete

Az intenzívebb hűtés lehetősége

Az SKLZ Cold Roller Ball-t bármikor használhatod, ha szükségét érzed, akár fájdalomcsillapításra, akár a terhelés utáni regeneráció részeként. Az intenzívebb hűtés érdekében a labdát egy ideig hűtőszekrényben vagy fagyasztóban is tárolhatod. Csak előtte el kell távolítani a gumi burkolatot. Miután kivetted a golyót a hűtőszekrényből, tedd vissza a gumi burkolatot, és már kezdődhet is a hűsítő masszázs. 

Könnyen kezelhető

Masszázs segédeszköz használata nagyon egyszerű és kényelmes. A rozsdamentes acélnak köszönhetően simán csúszik a bőrön, így igazán kellemes érzést nyújt. Ez nemcsak fájdalom esetén jöhet jól, hanem izomterhelés vagy edzés után is a regeneráció részeként. A nyomó masszázs megnyugtatja az izmokat, míg a rozsdamentes acélból készült golyó hűtése mélyen behatol a szövetbe, így csökkentve a gyulladást vagy annak kialakulásának esélyét. A SKLZ Cold Roller Ball egy nagyszerű masszázs segédeszköz, amely izomlazítást és hatékony masszázst biztosít, gyógytornász nélkül.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SKLZ Cold Roller Ball Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKLZ Cold Roller Bal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SKLZ Cold Roller Bal.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ