Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Smart Rope M

Termékkatalógus
Smart Rope M
Ugrálókötél - intelligens, felölthető akkumulátor, LED, Smart Gym alkalmazás
Kód:  SMR003 Termékszám:  SR_BK_M

Smart Rope M

Kifinomult design-nal rendelkező intelligens ugrálókötél, mely méri az ugrások számát, az elégetett kalóriákat és az edzés időtartamát is. Az ugrálókötél 23 LED diódájának köszönhetően minden ugrás során megjelenik Ön előtt az ugrások és az elégetett kalóriák száma. Egyszeri feltöltéssel akár 36 óra edzést is lehetővé tesz. A termék micro USB csatlakozással egyszerűen feltölthető hozzávetőlegesen 2 óra alatt. A golyós csapágyas fogantyúk 45 °-ban helyezkednek el garantálva ezzel a könnyű és természetes mozgást. Az ugrálókötelezés a leghatékonyabb edzésforma, hogy formában tartsa magát. Nem elhanyagolható tény, hogy a szóban forgó termék elnyerte a Good Design Gold Award-ot!

Legfontosabb tulajdonságok

  • LED diódák, melyek megjelenítik az ugrások számát
  • feltölthető akkumulátor
  • Bluetooth 4.0
  • applikáció, mely megbecsüli a BMI-t, kalóriaszámláló
  • az eredmények megosztásának lehetősége
  • méret: M - 258 cm

Modern technológia

Az ugrálókötél fogantyújában az akkumulátor mellett elektromos szenzorok és egy vezeték nélküli adattovábbító rendszer is megtalálható, melynek köszönhetően információt továbbíthat a telefonjába, a tabletjébe vagy a számítógépébe. Az információk szinkronizálása az ingyenesen letölthető Smart Gym applikációba a Bluetooth 4.0 technológiának köszönhetően történik. Az alkalmazás kiszámolja az Ön BMI-jét (testtömegindex), jelzi az ugrások és az elégetett kalóriák számát az adott edzés idején, eredményeit pedig a közösségi oldalakon is megoszthatja.  A csomagolás részét képezi egy cipzáras nejlon tok is, mely kényelmes hordozhatóságot és tárolást tesz lehetővé. Ezzel a kiváló és praktikus ugrálókötéllel mindig fitt maradhat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Smart Rope M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Rope M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smart Rope M.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ