Shop roku AlzaBoxy Q1

SoFlowboard POP

Termékkatalógus
SoFlowboard POP
Elektromos roller - maximális sebesség 25km/h, maximális hatótávolság 15-18km, súlya 11,8kg, 5Ah, motor 250W
Kód:  SPTbd0879 Termékszám:  SPTbd0879 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SoFlowboard POP

A SoFlowboard POP elektromos roller könnyebbé és élvezetesebbé teszi az utazást a munkába vagy iskolába, ugyanis ez egy hatékony utazási mód arra, hogy eljussunk a kívánt helyre komplikációk nélkül, és a megfelelő időben. Ennek a közlekedési eszköznek köszönhetően ugyanis nem kell időt tölteni semmilyen közlekedési dugóban, azaz rengeteg időt megtakaríthatsz. Ezen felül 3 vezetési mód közül választhatsz különböző sebességfokozattal, így alkalmazkodhatsz mindig az aktuális helyzethez. Biztosan értékelni fogod az erős lámpákat mind elől, mind hátul, melyek a rollerezés maximális biztonságát nyújtják éjszaka is. A SoFlow elektromos rolleren a fékezés hátul rálépve történik, és az első keréken az alsó lemezen töténik meg.

A SoFlowboard POP főbb jellemzői

  • Elektromos roller a városba
  • A maximális sebessége 25 km/h
  • Maximális hatótávolsága 18 km
  • Terhelhetősége 110 kg
  • Hátsó rálépő fék
  • Három vezetési mód
  • Erőteljes lámpa elől és hátul
  • Töltés a mellékelt töltőn keresztül
  • Elegáns design, SoFlow elektromos roller
  • Színes alsó deszka

Elektromos roller minőségi háttérrel

A SoFlow gyártó nagyszerű víziója egy olcsóbb és környezetbarátabb közlekedési mód, ami egyre több és több rajongót szerez a globális piacon. Pontos munkájuk bizonyítéka ez a SoFlowboard POP elektromos roller is, amelybe egy hosszú élettartamú beépített akkumulátort építettek. A mellékelt töltővel ezt egyszerűen fel tudod tölteni mindössze 4 óra alatt, aztán a nap hátralevő részében élvezheted a rollerezést a városban, vagy a bicigliutak mentén a természetben a SoFlow elektromos rollereden.

 
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SoFlowboard POP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SoFlowboard POP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SoFlowboard POP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SoFlowboard POP.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ