Solight szabályozható LED-es fejlámpa, 3W Cree, érzékelővel

Termékkatalógus
Solight szabályozható LED-es fejlámpa, 3W Cree, érzékelővel
4,0 2 értékelés
Fejlámpa - 3W Cree, 150 lumen fényerő, IP44, 2 világítási mód, 3x AAA elemmel
Kód:  SD074g3 Termékszám:  WH20
Solight szabályozható LED-es fejlámpa, 3W Cree, érzékelővel Megszűnt

Solight szabályozható LED-es fejlámpa, 3W Cree, érzékelővel

Használja ki ezt a fejlámpát, amely kis mérete ellenére is sokat kínál Önnek. A kitűnő kivitelezés és a kiemelkedő teljesítmény modern designnal párosul. Ez a fejlámpa nemcsak a sportoláshoz, melyhez praktikus a sisakhoz való könnyű rögzítés miatt, hanem a túrázáshoz és egyéb tevékenységekhez is ideális. Még a legrosszabb körülmények között sem fogja cserbenhagyni, mindig számíthat rá. Világítson maga elé fejlámpával, így kezei szabadon maradhatnak.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern design
  • Nagy fényerejű amerikai Cree LED technológia 
  • Fényáram: 150 lumen
  • 2 üzemmód: 100%, 50%
  • Akár 6 órás akkumulátor élettartam
  • Tápellátás: 3 x AAA (LR03) elem (nem tartozék)
  • Kültéri használatra (IP44 védelmi osztály)
  • Kiegészítő mozgásérzékelő, amely 10 cm-es távolságban történő mozgás érzékelésekor bekapcsol

Praktikus segítőtárs

A fejlámpa rendkívül könnyű és kompakt, továbbá kezelése egyszerű és praktikus. A tökéletes világításról a 3W Cree LED-es fényforrás gondoskodik, melynek fényerőssége 150 lumen. A lámpa két világítási módban használható, 100%, illetve 50%-on. Nagyon hasznos funkciója az automatikus bekapcsolás, mely a mozgásérzékelőnek köszönhetően, az érzékelő előtti 10 cm-es sávban történő mozgással működtethető. Így nem kell időt tölteni a kapcsolót keresgetésével.

Rendkívül elégedett lesz az üzemidővel, mely legalább 6 óra, és megfelel az IP44 biztonsági szabványnak. Így még rossz időjárási körülmények között is biztonságos és gond nélkül használható. A hosszabb távon is kényelmes viseletet a fejheveder garantálja. Három AAA elemmel működik, amelyek nem képezik a csomag részét, illetve választható kiegészítő az akkumulátor is. A kiegészítő tartozékokat megrendelheti webshopunkban is, melnyek eléréséhez kattintson ide.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Solight szabályozható LED-es fejlámpa, 3W Cree, érzékelővel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight čelová LED svítilna, 3W Cree, senzor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Solight čelové LED svietidlo, 3 W Cree, senzor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Solight čelová LED svítilna, 3W Cree, senzor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Solight čelová LED svítilna, 3W Cree, senzor.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ