Shop roku Akvizice ApF HU

Sonik SK-TEK 60"Brolly Front

Termékkatalógus
Sonik SK-TEK 60"Brolly Front
Előlap - Brolly 60” Brolly számára, kettős cipzáras ajtó felső nyitáshoz, 3 ajtópanel opció (teli, tiszta PVC, szúnyogháló), 2 nagy, szúnyoghálós ablak, vízoszlop: 5000 mm, nagy hordtáskával és heavy-duty T-peg cövekekkel szállítjuk
Kód:  JVR800056 Termékszám:  5055279514111
Sonik SK-TEK 60"Brolly Front Megszűnt

Sonik SK-TEK 60"Brolly Front

Dobd fel a Brolly-t ezzel az előlappal! A Sonik SK-TEK 60" Brolly Front egy könnyű elülső panel a Brolly 60" vagy a legtöbb hasonló menedékhez. Nagyon könnyen rögzíthető, és dupla cipzáras ajtóval rendelkezik, amellyel felülről nyitható. Az ajtó 3 lehetséges kitöltést kínál: tömör, átlátszó vagy szúnyoghálóval. A panel rendelkezik továbbá 2 nagy ablakkal, szúnyoghálóval a bosszantó rovarok ellen és tépőzárral a rudakhoz. A panel anyaga 210 PU, 5000 mm-es vízoszloppal. Az oldallapok oldalra gördíthetők, és több magasságban is vannak fogantyúk a csapok számára. A csomag tartalmaz egy nagyméretű hordtáskát és nagy teherbírású T-csapokat.

Legfontosabb jellemzők Sonik SK-TEK 60" Brolly Front

  • Sonik SK-TEK 60" Brolly Front a 60" Brolly előlapja
  • Dupla cipzáras ajtóval rendelkezik
  • A panel 2 nagy ablakkal büszkélkedhet, szúnyoghálóval.
  • 210 PU-ból készült, 5000 mm-es vízoszloppal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sonik SK-TEK 60" Brolly Front. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sonik SK-TEK 60" Brolly Front.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ