A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Sony FES Watch U Fehér

Termékkatalógus
Sony FES Watch U Fehér
Okosóra - Bluetooth 4.1, IPX5 / IPX7, akár 3 hét üzemidő
Kód:  SOM3054a1b Gyártó honlapja:

Sony FES Watch U Fehér

A Sony FES Watch U intelligens óra egészen egyedi darab, a teljesen eredeti koncepciónak köszönhetően. Nemcsak a számlapon, de magán az óraszíjon is van egy-egy kijelző. Monokróm e-ink kijelzője van, amelynek legnagyobb előnye az alacsony energiaigény - így egyszeri feltöltéssel akár három hétig is üzemelhet.

Legfontosabb jellemzői

  • Intelligens óra e-ink kijelzővel a számlapon és a szíjon
  • A szíj kijelzőjén információk jelennek meg, ezenkívül változtatható esztétikai mintázata is van
  • Az akkumulátor élettartama akár három hét is lehet
  • Több változatban érhető el, fekete változata prémium minőségű anyagokból készült
  • Vízállóság - IPX5 / IPX7

Egyedi kivitelű intelligens karóra óraszíj-kijelzővel

 Az e-ink kijelzős szíj különböző hasznos információkat tud megjeleníteni, valamint az esztétikai dizájn részét is képezi. Alapverzióban 24 féle esztétikai mintát váltogathatunk, egyszerűen a hangulatunktól függően egy hardvergomb segítségével. Okostelefonnal való kapcsolódáshoz Bluetooth 4.1 LE technológiát használhatunk, további pozitívuma az IPX5/IPX7 vízállósági szabvány.

 

Paraméterek

Típus
Uniszex Kész!
Tömeg
70 g Kész!

Rendeltetés

Típus
Uniszex Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
70 g Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony FES Watch U Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony FES Watch U White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony FES Watch U White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony FES-Uhr mit Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony FES-Uhr mit Weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ