A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Spalding NBA - Kevin Durant, 7-es méret

Termékkatalógus
Spalding NBA - Kevin Durant, 7-es méret
Kosárlabda
Kód:  SPTms0302 Termékszám:  4051309518174

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Spalding NBA - Kevin Durant, 7-es méret

Merülj el a játékban, és légy olyan, mint kedvenc kosárlabda játékosod! Ebben lesz segítségedre a Spalding különleges kiadású kosárlabdája, amely a világ legjobb játékosait vonultatja fel egyedi designja segítségével. A kosárlabda felületén így láthatsz egy képet kedvenc játékosodról, illetve az ő aláírását, illetve a klasszikus Spalding logót a másik oldalon, és egy csapatszámot. Ezzel az egyedi kosárlabdával egyik kosarat a másik után dobod majd!

Mit kapok?

  • Eredeti kosárlabda a legjobb játékosokkal a világon
  • Minőség és nagyon jól kialakított ladba sokéves tapasztalattal
  • Különlegesebb leszel vele, mint a többiek
  • Még a legmenőbb haverjaid is irigyelni fognak
  • Két különböző méret gyerekeknek és felnőtteknek

Ki van a labdán?

Kevin Durant egy amerikai kosárlabdázó, aki az NBA-ben játszott a Golden State Warriors csapat színeiben. A kezdetektől egyértelmű volt, hogy hihetetlen tehetségével beírja magát a kosárlabdázók történelmébe, a 2009-2010-es szezonban ő lett a legjobb játékos, csapata pedig bejutott a rájátszásba. Beválasztották az All-Star NBA csapatába, azt követően pedig számos címet nyert, ilyen volt például a 2010-es világbajnokságon, illetve a 2012-es nyári olimpián nyert aranyérme.

 

Paraméterek

Labda mérete
7 Kész!
Anyag
Radír Kész!
Rendeltetés
Beltéri Kész!

Labda mérete

Labda mérete
7 Kész!

Anyag

Anyag
Radír Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Beltéri Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spalding NBA - Kevin Durant, 7-es méret Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spalding NBA player ball Kevin Durant vel. 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spalding NBA player ball Kevin Durant veľ. 7.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ