AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Spalding NBA player ball Dirk Nowitzki

Termékkatalógus
Spalding NBA player ball Dirk Nowitzki
Kosárlabda
Kód:  SPTms0307nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Spalding NBA player ball Dirk Nowitzki

Merüljön el a játékban és legyen olyan, mint a kedvenc kosárlabda játékosa! A Spalding létrehozta a különleges kiadású kosárlabdáit, amely a világ legjobb játékosait ábrázolja és ezáltal lehetővé tette a rajongók számára, hogy eldobják a jellegtelen kosárlabdájukat és megmutassák, hogy ki az ő sztárjuk. Az újszerű designt kiegészíti a fénykép és az aláírás, a másik oldalt pedig a Spalding logó és a mezszám. Ezzel az egyedi kosárlabdával az egyik kosár fog jönni a másik után.

Mit kap?

  • Eredeti kosárlabda a legjobb NBA játékosokkal
  • Minőségi és nagyon jól kidolgozott kosárlabda, sokéves tradícióval
  • Különbözzön másoktól és mutassa meg a véleményét
  • Még a legmenőbbek is irigyelni fogják
  • Két különböző méret a gyerekeknek és a felnőtteknek

Ki van a labdán?

Dirk Nowitzki egy német kosárlabdázó, aki az NBA-ben a Dallas Mavericks csapatnál játszik. Ő a 41-es számú játékos, akit a kiváló és pontos dobásainak köszönhetően ismerhető fel, és legyen szó akár a középtávolságokról vagy akár a hosszabb távolságokról való, azaz a hárompontos dobásokról. Ennek köszönhetően több pozícióban is képes játszani, és így a csapatát 11 egymást követő rájátszásig juttatta el. A 2011-es évben megnyerték a bajnoki címet és Dirk pedig az egész finálé legértékesebb játékosa lett. Ezzel egyidőben az NBA történelem első olyan európai játékosa is lett, aki megszerezte ezt a rangos címet. Ezáltal a neve igazoltan került bele a kosárlaba történelmébe.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spalding NBA player ball Dirk Nowitzki Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spalding NBA player ball Dirk Nowitzki. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spalding NBA player ball Dirk Nowitzki.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ