AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Spokey Sergo Bandage csukló

Termékkatalógus
Spokey Sergo Bandage csukló
4,7 6 értékelés
univerzális méret
Kód:  SPT702 Termékszám:  5901180304528

Spokey Sergo Bandage csukló

Mondjon búcsút a fájdalmat

Ha szenved a kellemetlen fájdalom a csukló, próbálja az egyedi sávozás Spokey Sergo. A kötést fogja tenni a fájdalom enyhítésére, vagy sérülés, míg stretching izmok és az ízületek. Karcsúsító és felmelegedés ismét lesz képes gyakorolni a kedvenc tevékenysége. Nagy szerszám működik pontosan azon a ponton, a fájdalom és ugyanakkor nem fogja korlátozni a mozgás.

legfontosabb jellemzői

  • Enyhíti kényelmetlenséget vagy sérülést, míg nyújtás az izmok és izületek
  • Nyugtató hővédelem és feszesítő
  • A szabad mozgás
  • Minőségű anyagból, amely lehetővé teszi a bőrt lélegezni szabadon
  • könnyen letölthető
  • Anyaga: 58% Nylon, 7% Satyna, 35% gumi
  • Méret: univerzális

Rugalmas és légáteresztő anyagból

Kötszer Spokey Sergo készült kiváló minőségű és elasztikus anyag, amely keverék tartalmazza a nylon, satyny és gumi. Fájdalmas hely tökéletesen letöltés, meleg, és lehetővé teszik a bőrt lélegezni szabadon. Köszönhetően az univerzális méretek és könnyű tépőzáras kötést mindenki számára alkalmas. Spokey Sergo is kiemelkedik a modern design feldolgozás.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spokey Sergo Bandage csukló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Sergo Bandáž zápěstí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spokey Sergo Bandáž zápästia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey Sergo Bandage am Handgelenk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey Sergo Bandage am Handgelenk.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ