Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Spokey Teel

Termékkatalógus
Spokey Teel
5 2 értékelés
SMR henger habos
Kód:  STP7363 Termékszám:  5901180383301

Spokey Teel

Ha rendszeresen gyakorolni, vagy edzés, az izmok és a csontrendszer, hogy nagyon nehéz. Adj nekik egy jó pihenést, és egy jó masszázs ezzel hengerrel. Pěnový válec Spokey o rozměrech 33,5 × 14,5 cm je opatřen velkým množstvím drážek, které napodobují tvar masérovy ruce a pozitivně stimulují masírovanou část těla.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern masszázs eszköz
  • Pozitív hatással van az egészségre
  • csökkenti a stresszt
  • Javítja az izmok regenerálódását
  • Enyhíti az izomfeszültséget
  • Megszünteti hátfájás és ízületi fájdalom
  • erősíti karakter

Tartósságra

A henger üreges magjába való kemény ABS, ellenáll a mechanikai sérülésektől. Javítva egy üreges központ, amely a tartós és erőteljes. Ne jeho povrchu je silná vrstva EVA pěny, jež má typický 3D povrch simulující ruce maséra. Széles sík formában szimulálja érintés tenyér, hosszú, üreges formák utánozzák a kis ujjak és a kis szilárd formák ügyében. Ennek eredményeként, akkor kap egy jó és alapos masszázs a kényelem a saját otthonában.

Relax, kérem!

Při používání tohoto masážního produktu pocítíte znatelné uvolnění svalového napětí, zbavíte se bolestí zad a kloubů. Nem szabad elfelejteni azt a tényt, hogy még éget kívánt zsír és erősíti a testet. A henger is tervezték, hogy gyorsítsák fellendülés után fárasztó edzés, vagy lerövidítése a behajtás kényelmetlen izomsérülés.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spokey Teel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Teel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spokey teel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey Teel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey Teel.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ