Akvizice ApF HU Shop roku

Spophy Coolant Spray, hűtőspray, 200 ml

Termékkatalógus
Spophy Coolant Spray, hűtőspray, 200 ml
5 2 értékelés
Kenőcs - izomlazító tömeg: 170 g
2 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTreha029 Termékszám:  8594202930149
Spophy Coolant Spray, hűtőspray, 200 ml 2 590 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Spophy Coolant Spray, hűtőspray, 200 ml

A Spophy Coolant Spray elsősorban akut sérülések, például bokaficam, izomhúzódás vagy -szakadás gyors fájdalomcsillapítására szolgál.Emellett jelentősen segít a duzzanat csökkentésében és a mozgásszervek sérült részeinek gyorsabb regenerációjában.A -30 és -40 °C közötti intenzív hűtőhatás révén a sportolók gyorsan visszatérhetnek a játékba.

A sportolás közbeni hirtelen sérülés nem ritka, és azt jelentheti, hogy a sportolónak azonnal abba kell hagynia a sporttevékenységet.A Spophy Coolant Spray a negatív hőterápia erőteljes hatását használja ki, és jelentősen csökkentheti az akut fájdalmat vagy duzzanatot, és lehetővé teszi a sportoló számára, hogy továbbra is csúcsteljesítményt nyújtson.Az izomsérülések mellett kiválóan alkalmazható mindenféle torzulás, ficam és különböző rúgások vagy zúzódások esetén.Kiváló elsősegély a fájdalom enyhítésére, ezért a Spophy Coolant Spray-nek minden sportfizioterapeuta, masszőr vagy orvos készletében ott a helye.A Spophy Coolant Spray azonban ortopédiai vagy gyermekklinikákon is használható.

A Spophy hűtőspray nagyobb hűtőhatással rendelkezik, mint más hűtőspray-k, ezért nem kell hosszú ideig alkalmazni, ami jelentősen meghosszabbítja az élettartamát.Nagyobb hűtőhatásának köszönhetően a Spophy Coolant Spray használható a bőr elzsibbasztására injekciók vagy kisebb sebészeti beavatkozások előtt.

A negatív termoterápia tagadhatatlanul pozitív hatásai a gerinc és a szupraspinális szinten kifejtett hatásával magyarázhatók.A Spophy Coolant Spray alkalmazása során a hideg receptorok erős irritációját okozza, ami a gerincvelői szegmensben erős impulzus beáramlást eredményez.Az alkalmazás során azonban a gátló interneuronok is túlsúlyban vannak, ami a gerincvelő mellső szarvában lévő sejtek ingerlékenységének csökkenését eredményezi, ami az izomfeszültség csökkenését idézi elő.A Spophy Coolant Spray nemcsak a fájdalom és a duzzanat ellen hatásos, hanem segít hatékonyan csökkenteni a magas izomfeszülést, amely gyakran felelős az izomrendszer egy adott részének túlterheléséért, nálad vagy ügyfeleidnél.

Ugyanennek a hatásnak köszönhetően hatékonyan kombinálható a Spophy Coolant Spray alkalmazása, illetve a negatív hőterápia és az izomfeszítés az izom trigger pontjainak sikeres kezelése érdekében.Egyszerűen csak hűtsd az izmot néhány másodpercig a Spophy Coolant Spray-vel teljes hosszában, majd nyújtsd ki.Ez a Spray and Stretch nevű technika sikeresen csökkenti az izomfeszülést és megszűnteti a triggerpontot az izomban.A Spophy Coolant Spray nemcsak akut sérüléseknél, hanem számos mozgásszervi probléma megoldásában is segít,.A Spophy Coolant spray csak külső használatra szolgál.

ALKALMAZÁS:
Vidd fel a bőrre a sérült terület felett, a bőrtől 15 cm távolságból.Alkalmazd 2-3 alkalommal, 5 másodpercig tartó ismételt permetezésekkel.A fagyás elkerülése érdekében ne alkalmazd hosszú ideig vagy rövid távolságból.Ne használd arcon, nyakon, érzékeny testrészeken vagy nyílt sebeken.Terhesség és szoptatás alatt történő használat esetén fordulj orvoshoz.Szükség esetén alkalmazd újra.

FIGYELMEZTETÉS: 
Túlérzékenység esetén allergiás reakciót okozhat.A kezelt terület súlyos kipirosodása, fagyás vagy hólyagok kialakulása esetén, a spray túlzott használata után, valamint kétség esetén mindig fordulj orvoshoz.Kerüld a szemmel és a nyálkahártyával való érintkezést.Ne lélegezd be a permetet.Rendkívül gyúlékony aeroszol.Nyomás alatt lévő tartály - tartsd távol hőtől, forró felületektől, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól.Közelében a dohányzás tilos.Ne szúrd át és ne égesd meg, még használat után sem.Napfénytől védd.Ne tedd ki 50 °C feletti hőmérsékletnek.Gyermekektől tartsd távol


Paraméterek

Térfogat
0,2 l Kész!
Típus
Hűtő, Regeneráló Kész!
Tömeg
170 g (0,17 kg) Kész!
Hatás
Izomlazító Kész!
Egészségügyi eszköz típusa
Egészségügyi felszerelés Kész!

Jellemzők

Térfogat
0,2 l Kész!
Típus
Hűtő, Regeneráló Kész!

Tömeg

Tömeg
170 g (0,17 kg) Kész!

Hatás

Hatás
Izomlazító Kész!

Orvosi eszköz

Egészségügyi eszköz típusa
Egészségügyi felszerelés Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spophy Coolant Spray, hűtőspray, 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spophy Coolant Spray, chladící sprej, 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spophy Coolant Spray, chladiaci sprej, 200 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ