A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Sprinter többcélú háló, 5 méter

Termékkatalógus
Sprinter többcélú háló, 5 méter
4,7 3 értékelés
Többcélú háló - az alábbi sporthoz ajánlott: tenisz és badminton
31 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTspr02 Termékszám:  8594189800060
Sprinter többcélú háló, 5 méter 31 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Sprinter többcélú háló, 5 méter

Akár edzéshez készülődsz különféle sportokhoz, vagy egyszerűen csak szórakoztató mókára vágytok a családdal vagy a barátokkal, a Sprinter 5 méteres többfunkciós háló mindenképpen remek szolgálatot tesz széleskörű felhasználási lehetőségeivel. Legyen szó akár utcai teniszről, tollaslabdáról vagy akár röplabdáról a gyerekekkel, nagyszerű szórakozásban lehet részed a kertben és a folyosón egyaránt. Ezt a hálót tehát kihasználhatják az iskolák vagy a sportklubok egyaránt. Nagyfokú stabilitását a szilárd acél szerkezetének köszönheti, emellett könnyű az összeállításais,tehát néhány percen belül már meg is kezdhetitek a játszmát. Minden, amire szükséged lehet a kihelyezéséhez, megtalálható a csomagban, beleértve a mérőszalagot is, amely hasznos lehet a háló magasságának pontos beállításához az adott sportnak megfelelően. A Sprinter többfunkciós háló egy füllel ellátott tartóban érkezik, így bárhová magaddal viheted. A Sprinter háló praktikus kiegészítő minden sportoló számára.



A Sprinter 5 méteres többfunkciós háló főbb jellemzői

  • Univerzális háló például a tenisz, tollaslabda és egyéb sportok számára
  • Praktikus lehetőségek bármilyen magasság beállításához 1,07 - 1,55 m között
  • Szilárd rozsdamentes acél szerkezet a maximális stabilitás érdekében
  • Nagyon könnyű összeállítani és szétszerelni
  • Tok füllel a kényelmes hordozáshoz
  • Kék-fekete színű dizájn

Széleskörű felhasználás

Rugalmas szerkezetével a Sprinter 5 méteres háló szinte korlátlan lehetőségeket nyújt a szabadidős felhasználásra. A magasságát 1,07 - 1,55 méter között állíthatod, amely azt jelenti, hogy használhatod a tollaslabdához, a teniszhez, sőt még a csoportos tevékenységekhez is. Egy mérőszalagot is találsz a csomagban, így a Sprinter háló magasságát pontosan annak a sportnak megfelelően szabályozhatod, amihez éppen kedved van.

Erős és stabil

A Sprinter 5 méteres háló egy rendkívül erőteljes szerkezettel készült, megingathatatlan stabilitást kínál a különféle sportokhoz. A műanyag csapokkal és kötéllel precízen kifeszítheted a hálót, a fém rögzítőcsapokkal pedig maximális szerkezeti stabilitást élvezhetsz. Habár a Sprinter háló acélból készült, mégis könnyedén összeállíthatod és szétszerelheted, amely folyamatokhoz mindent tartalmaz a készlet. A többfunkciós hálóval pillanatok alatt készen állsz majd a játékra.

Az 5 m-es Sprinter többfunkciós háló hordozása kényelmes

A szabadon álló kialakításával szinte bárhol megépítheted a Sprinter hálót, a kertben vagy akár még a folyosón is. Összehajtott állapotában egy füllel ellátott tokban tárolhatod, így kényelmesen magaddal viheted, amikor szükséged van rá. Ez egy igazán praktikus kiegészítő minden sportolónak illetve a játékok és szórakozás szerelmeseinek.


A Sprinter 5 m-es háló csomag tartalmazza:

  • Acél szerkezet
  • Háló
  • Fém rögzítő csapok a maximális szerkezeti stabilitás érdekében
  • Kötél és műanyag csapok a háló maximális rögzítéséhez
  • Mérőszalag a háló ideális magasságának beállításhoz
  • Tok füllel a könnyebb hordozáshoz
  • Összeszerelési útmutató


Paraméterek

Hossz
5 m Kész!
Sporttevékenység
Tenisz, Badminton Kész!

Méretek

Hossz
5 m Kész!

Sport

Sporttevékenység
Tenisz, Badminton Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sprinter többcélú háló, 5 méter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sprinter 5 metrů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sprinter - Viacúčelová sieť, 5 metrov.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ