Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

SteriPEN Classic 3

Termékkatalógus
SteriPEN Classic 3
UV víztisztító - a víz gyors és hatékony fertőtlenítésére utazáskor, akár 8000 liter vizet meg tud tisztítani
Kód:  SPTig011 Termékszám:  899321000178

SteriPEN Classic 3

Az univerzális SteriPEN® Classic 3™ utazáshoz tervezett víztisztító UV sugárzás segítségével szünteti meg a vízben található káros mikroorganizmusok (vírusok, baktériumok, giardia és cryptosporidium) 99,9% -át azáltal, hogy lebontja DNS-üket/RNS-üket, így a nem tesztelt forrásból származó vizet biztonságosan fogyaszthatóvá alakítja. A Classic 3 40 mikronos előszűrője kompatibilis a széles szájú palackokkal, így az enyhén zavaros víz kezelésére is használható. Ez a rendkívül kifinomult modell meg tudja határozni a kezelt víz térfogatát - 48 másodperc alatt 0,5 litert, 90 másodperc alatt 1 liter vizet képes átszűrni. Az UV lámpa teljes élettartama alatt körülbelül 4000 liter tisztít meg. A SteriPEN Classic 3 kültéri modell 4 darab AA elemmel működik - ezeket külön vásárolhatod meg, a az elemeket a csomag nem tartalmazza. A biztonságos szállítás érdekében egy hordtáska is jár hozzá.

A SteriPEN Classic 3 UV vízszűrő legfontosabb tulajdonságai 

  • Az UV fény megszünteti a vízben élő káros mikroorganizmusok 99,9% -át, beleértve a vírusokat is, és a vizet biztonságosan fogyaszthatóvá alakítja.
  • 0,5 liter vizet 48 másodperc alatt, 1 liter vizet 90 másodperc alatt kezel
  • A SteriPEN Classic 3-mal körülbelül 8000 félliteres palackozott vizet szűrhetsz
  • 4 darab AA elemmel - alkáli, lítium vagy újratölthető NiMH - működtethető
  • Tömege 141 g lítium elemekkel
  • Méretei: 186 × 43 × 43 mm
  • A csomag tartalmaz egy UV-lámpát LED jelzőfénnyel, előszűrőt széles nyakú palackokhoz és egy hordtáskát

A SteriPEN Classic 3 a sokoldalúság ékes példája 

A SteriPEN Classic 3 UV víztisztító kitűnik alacsony tömegével és kis méreteivel, így minden kézipoggyászba gond nélkül belefér. Előszűrőjével még az enyhén zavaros vizet is képes kezelni. Négy darab AA típusú elemmel működik. A szükséges legkisebb palackátmérő 22 mm. Megfelelően használva a SteriPEN Classic 3 védelmet nyújt a kellemetlen megbetegedések ellen, amelyek a nem tesztelt forrásból származó víz fogyasztásából adódhatnak.

A SteriPEN Classic 3 víztisztítót WQA Gold Seal díjjal jutalmazták 

A SteriPEN Classic 3 UV víztisztító is rendelkezik a WQA Gold Seal díjjal, amelyet a SteriPEN termékek kaptak a Water Quality Association (Vízminőséget Vizsgáló Egyesület) laboratóriumi tesztjei alapján. Ez biztosítja, hogy a termékek a mikrobiológiai víztisztítókkal kapcsolatos EPA (US Environmental Protection Agency) szabványoknak maradéktalanul megfelelnek.

Paraméterek és specifikációk

  • Típus: UV víztisztító
  • Tisztítási idő 1 l víz esetén: 90 mp
  • Élettartam: 4000 l

Paraméterek

Típus
UV víztisztító Kész!
Tisztítási idő 1l
90 s Kész!
Élettartam
4 000 l Kész!

Típus

Típus
UV víztisztító Kész!

Teljesítmény

Tisztítási idő 1l
90 s Kész!
Élettartam
4 000 l Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteriPEN Classic 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteriPEN Classic 3.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ