Akvizice ApF HU Shop roku

Stormred Devil

Termékkatalógus
Stormred Devil
3,4 7 értékelés
Elliptikus tréner -, 42 cm lépéshossz, 10 kg-os lendkerék, mágnesfék, 150 kg teherbírás
Szuper ár
145 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTstorm017 Termékszám:  05-BEA4
Stormred Devil 145 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

171 870 Ft
Szett megvásárlása

Stormred Devil

Szeretsz rendszeresen futni, de az időjárás nem túl kedvező számodra? Ne vesztegesd tovább az időt, és próbáld ki a futást otthonod kényelmében a Stormred Devil elliptikus trénerrel. Az edzőgép programozható funkciókkal, futó alkalmazásokkal és bluetooth-kapcsolattal rendelkezik. A Stormred Devil elliptikus tréner modern funkcióival a legjobbak közé tartozik. A tápellátás hálózatról történik egy adapteren keresztül. A kiválasztott programnak megfelelően teljes mértékben beállíthatod a terhelést. 

A Stormred Devil elliptikus tréner legfontosabb előnyei 

  • A Stormred Devil egyike a programozható funkciókkal, futó alkalmazásokkal és Bluetooth-kapcsolattal rendelkező elliptikus trénereknek
  • 16 terhelési szint áll rendelkezésre
  • A 9 kg-os lendkerék segít az edzés során
  • A gép állítható futófelületi hosszal rendelkezik
  • Beépített számítógép méri az összes adatot
  • A Stormred Devil elliptikus tréner kommunikál a mobilalkalmazásokkal
  • Méretek: 156 × 67 × 166 cm
  • Tömeg: 50 kg

A Stormred Devil méri az adatokat az edzés során

A Stormred Devil elliptikus tréner számítógéppel rendelkezik, amely számos praktikus funkcióval és egy 7"-os LED-képernyővel egészül ki. A nagy, könnyen leolvasható kijelző rendszeresen mutatja az összes mért adatot, például az időt, a távolságot, a kalóriákat, a kézi pulzust, a sebességet, a testzsírt, a fizikai kondíciót (recovery), és a teljesítményt. A Stormred Devil elliptikus tréner edzés közbeni pulzusmérő funkcióval (HRT) is rendelkezik. A számítógép 7 előre beállított alap edzésmódot és 20 különböző programot kínál, amelyeket minden bizonnyalhasználni fogsz, hogy javítsd fizikai erőnléted. Normál működés programozás nélkül, felhasználói program egyéni beállításokkal, 12 előre beállított pályaprofil,4 kardioprogram a pulzusszám limitjének beállításának lehetőségével edzés közben, 1 watt program, és testzsírprogram áll rendelkezésedre.

Válassz a 16 terhelési szint közül

A Stormred Devil elliptikus tréner összesen 16 mágneses terhelési szinttel rendelkezik, amelyet fizikai állapotodnak megfelelően választhatsz ki. Az elektromos motor által vezérelt mágneses fék segít az edzés során. A lendkerék tömege 9 kg. A központi tengely tartós golyóscsapágyakon került rögzítésre. Értékelni fogod a csendes működést is, ennek köszönhetően a Stormred Devil-t a nappaliban is használhatod.

Csatlakoztasd a trénert a mobilalkalmazáshoz

Feltétlenül használd ki a futó alkalmazásokat, és csatlakoztasd a Stormred Devil elliptikus trénert bluetooth-on keresztül mobiltelefonodhoz vagy tabletedhez. A gyártó a KINOMAP-ot ajánlja, de természetesen Te is választhatsz kedvenc alkalmazást. z alkalmazás használatakor a készülék a felhasználó profiljára reagál úgy, hogy a rendelkezésre álló valós térképek szerint hozzáad vagy elvesz  terhelést.

Egyszerű lépésbeállítás 

A Stormred Devil elliptikus tréner 6 és 42 cm között állítható lépéshosszal rendelkezik. A beállítás könnyen elvégezhető a műanyag lábak előre és hátra csúsztatásával a tartórúdon. A lécek közötti távolság 17,5 cm. 

Hogyan csatlakoztathatom a trénert a mobiltelefonomhoz?

Töltsd le a szükséges alkalmazást a mobiltelefonodra. Választhatsz például FitShow, Kinomap, Zwift alkalmazást stb. Egyszerűen regisztráld magad az e-mail címeddel, és jelentkezz be az alkalmazásba. Csatlakoztasd a mobiltelefonodat a géphez Bluetooth technológián keresztül, majd keresd meg és csatlakoztasd az edzőt az alkalmazásban. Hozzáférést kapsz a tiszta statisztikákhoz. Amikor az alkalmazást használod, a gép a rendelkezésre álló valós térképeknek megfelelően a terhelés hozzáadásával vagy eltávolításával reagál.


Paraméterek

Mélység
140 cm Kész!
Szélesség
58 cm Kész!
Magasság
160 cm Kész!
Tömeg
50 kg Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!

Általános méretek

Mélység
140 cm Kész!
Szélesség
58 cm Kész!
Magasság
160 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
50 kg Kész!

Teherbírás

Terhelhetőség
150 kg Kész!

Terhelés szabályozása

Terhelés szabályozása
Mágnesfék Kész!
Terhelési fokok száma
Fokozatmentes MIN-MAX Kész!

Lendkerék

Lendkerék tömege
10 kg Kész!

Lépés hossza

Lépés hossz
42 cm Kész!

Jellemzők

Funkciók
Számítógép, Alkalmazás, Bluetooth, Az elégetett kalóriák mérése, A pulzusszám mérése Kész!

Programok száma

Programok száma
16 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes elliptikus tréner

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Ez milyen gyártó? Interneten semmit nem lehet róla megtudni, honlapjukat sem találok. Továbbá lehet tudni, a Q-faktor értékét a gépnek? (Pedálok közti távolság).

Kérdések és válaszok: Stormred Devil
Kiegészítők: Stormred Devil Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stormred Devil. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stormred Devil.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ