Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Súlymellények

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Súlymellény használata a következő szintre emelheti edzésmunkádat. A súlymellény különösen hasznos lehet futáshoz, gyalogláshoz, funkcionális edzéshez, kardiógyakorlatok végzésekor, és számtalan más sportnál. Többféle súly, anyag és típus közül választhatsz, s létezik állítható súlymellény is. Ha magasabb szintre akarod vinni az edzésmunkádat és növelni erőnlétedet, akkor olvass tovább.

Tovább

A súlymellény előnyei

Ha szeretsz edzeni, netán komoly sportoló vagy, és szeretnéd a következő szintre emelni a teljesítményedet, akkor könnyen hasznodra válhat egy súlymellény, amely nagyszerű segítőtárs erőfejlesztő és állóképességet fejlesztő sporttevékenységekhez. A súlymellény futáshoz az egyik legnépszerűbb típus.

Ha CrossFit rajongó vagy, akkor a CrossFit súlymellény biztosan hasznodra válik. A CrossFit súlymellény előnye, hogy mindenféle gyakorlatot végezhetsz vele, és semmilyen módon nem akadályoz az edzésben. Ezenkívül számos stílus közül választhatsz. Az ARMY súlymellény az egyik legnépszerűbb.

Súlymellény - Előnyök és hátrányok

A súlymellény használatának vannak előnyei és hátrányai. Érdemes alaposan átgondolni, hogy ez a fitness eszköz alkalmas-e számodra, bár ha rendeltetésszerűen használod, akkor valószínű, hogy csak az előnyeit fogod tapasztalni.


  • A súlymellény javítja az erőnlétet és általános fizikai állapotot.
  • Használható futáshoz, erőedzéshez, gyalogláshoz, kardióedzésekhez.
  • A súlymellény használata több kalóriát éget el.
  • A kezeidet szabadon hagyja bármilyen gyakorlat végzéséhez.
  • Kényelmi funkciók, mint például zsebek elől és hátul, vagy mobiltelefon-tartó zseb.


  • Izomtúlterhelés veszélye.

i

A súlymellény eredeti angol megnevezése weighted vest, amely éppolyan pontosan kifejezi a súlymellény célját és lényegét, mint az eszköz magyar neve.

Súlymellény - Milyen típust válasszak?

Két típus közül választhatsz. A mellény kiválasztása szempontjából döntő lehet, hogy milyen tevékenységekre tervezed használni.

Állítható súlymellény

Az állítható súlymellény lehetővé teszi a súly, és így a terhelés igény szerinti beállítását. Ez különösen hasznos erőedzéseknél, mivel kezdetben kisebb terhelést használhatsz, majd erőnléted javulásával fokozatosan növelheted a súlyt.

Súlymellény fix súllyal

A rögzített tömegű súlymellény nem teszi lehetővé a súly csökkentését vagy növelését, tehát akkor ideális, ha mindig ugyanazzal a súllyal szeretnél edzeni. A súlymellény futáshoz általában fix tömegű.

Ha amiatt aggódsz, hogy nem sikerül a megfelelő tömegű súlymellényt kiválasztanod, akkor az állítható súlymellény jobban meg fog felelni céljaidnak. Az állítható súlymellény használatakor fokozatosan növelheted a terhelést, így nem kockáztatod az izmok vagy ízületek túlterhelését.

Súlymellény fix súllyal - Melyiket válasszam?

  • Súlymellény futáshoz - Futáskor a súlymellény célja, hogy javítsa az állóképességet, ezért inkább könnyebb súlyt válassz. A túl nagy súlyú futómellény izom- és ízületi fájdalmakat okozhat.
  • Súlymellény erőnöveléshez - Az izomerősítéshez használt súlymellény nagyobb súlyú is lehet. A legalkalmasabb súlymellény kiválasztásához vedd figyelembe korábbi tapasztalataidat.
  • Súlymellény 10 kg - Az egyik legkönnyebb változat. Ha súlymellény futáshoz a vágyad, akkor a 10 kg-os súlymellény kitűnő választás.
  • Súlymellény 15 kg - Használható kardiógyakorlatokhoz vagy futáshoz.
  • Súlymellény 20 kg - Közepes tömegű súlymellény, amely kiválóan alkalmas az izomtömeg növelésére.
  • Súlymellény 30kg - Ez már a nehezebb súlymellények közé tartozik, és akkor alkalmas, ha már van némi tapasztalatod.
  • Súlymellény 40 kg-os - Tökéletes választás, ha rendszeresen aktív, jó erőnlétű, sok tapasztalattal rendelkező súlymellény használó vagy.
  • Súlymellény 50 kg - Ez a legnehezebb változat, amelyet csak kiváló fizikai kondícióval szabad használni.

i

A megfelelő súly kiválasztása elsősorban a te fizikai állapotodtól függ. A legbiztonságosabb, ha a súlymellény tömege nem haladja meg a testsúlyod 20%-át.

A súlymellény különböző anyagokból készülhet

A súlymellény különféle anyagokból készülhet, amelyek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek.

  • Nylon súlymellény - kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, és elnyeli az izzadságot.
  • Neoprén súlymellény - szintén kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, és kényelmes, mert tökéletesen illeszkedik a testhez.
  • Poliészter súlymellény - jól elnyeli az izzadságot, de általában terjedelmesebb, kevésbé kompakt.
  • Pamut súlymellény - A pamut természetes anyag, így kiváló légáteresztő képességet és könnyű tisztítást biztosít.

Súlymellény - Mely sportokhoz a legalkalmasabb?

A súlymellény rengeteg sportnál használható, de bizonyos sportágaknál és mozgásformáknál különösen hatékony edzőtárs lehet. Nézzük, mikor van a legtöbb értelme súlymellényt használni?

  • Súlymellény gyalogláshoz - A súlymellény viselése már komoly edzés végzése nélkül is hasznos, mivel a mellény súlya már önmagában is jobban igénybe veszi a törzs izmait. Ha ehhez akár csak gyors gyaloglást társítunk, máris sokat tettünk egészségünk és erőnlétünk fejlesztéséért.
  • Súlymellény futáshoz - Futásnál a hirtelen súlykülönbség akár ki is billenthet egyensúlyodból, igy először csak kis súllyal próbálkozz, majd fokozatosan emeld a terhelést.
  • CrossFit súlymellény - A CrossFit vagy más néven funkcionális edzés már önmagában rendesen megdolgoztatja az izmokat, de a súlymellény viselésével megnő az izmok terhelése és erőteljesebb lesz a vérkeringés, így az erő-állóképességed is fejlődik.
  • Súlymellény erősítő edzéshez - Súlyzózáskor nem sok értelme van súlymellényt viselni, de ha saját testsúlyos gyakorlatokat szoktál otthon végezni, és szeretnéd nehezíteni az edzéseket, akkor a súlymellény egyszerű és kényelmes megoldás, mert segítségével anélkül tudod növelni a terhelést, hogy a lábaddal kellene pluszsúlyt tartani, vagy tárcsát erősíteni magadra lánccal.

Funkcionális edzéshez a súlymellényen túl számos más fitness eszköz is hasznos lehet, például ugrálókötél, medicinlabda, egykezes súlyzók, kettlebellek, vagy akár felfüggeszthető edzőhevederek, mint például a TRX. Ha a teljes CrossFit kínálatunkat szeretnéd látni, akkor nézd meg CrossFit kellékek kínálatunkat.

Súlymellény ár

A súlymellények nem tartoznak a legdrágább fitness eszközök közé, különösen mondjuk egy futópaddal vagy egy elliptikus trénerrel összehasonlítva, ugyanakkor azt sem mondhatjuk, hogy filléres tételek. A legkönnyebbek a legolcsóbbak - az 5 kg-os súlymellények ára 10-20 ezer forint körül mozog, amely nem tűnik aprópénznek, viszont egy olyan fitness eszközről van szó, amely tartós és ellenálló, így garantáltan hosszú évekig használható, s az ára sokszorosan megtérül. E legkönnyebb modellek között rózsaszín súlymellényt is találunk, mivel ezeket hölgyek is használhatják. A nehezebb súlymellények ára 25 és 40 ezer forint között mozog, bár a legdrágább modellek ára 50 ezer forint felett is lehet.

Szükséged van súlymellényre, de jó lenne olcsóbban?

Kedvezőbb árakért érdemes megnézned használt súlymellény kínálatunkat, ahol alig használt vagy csak felbontott termékek között válogathatsz jelentős kedvezménnyel.

i

Ha az a típus vagy, aki szereti figyelembe venni más vásárlók visszajelzéseit, akkor súlymellény vélemények oldalunk biztosan érdekelni fog, mivel itt különféle paraméterek szerint rendeztük rangsorba a termékeket, például népszerűség, vásárlói értékelés, akciós ár, vagy éppen panaszok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HMS KTO05 Szállításra kész 1 db
Súlymellény - neoprénből készült, homok használata súlyként, tömege5 kilogramm
10 890 Ft

4 termék
HMS KTO05
Súlymellény - neoprénből készült, homok használata súlyként, tömege5 kilogramm
10 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcink102
5,0
Sharp Shape Bulgarian Bag 5 kg
Sandbag - Mellény, 5 kg-os
18 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPT16293
5,0
Sharp Shape Bulgarian Bag 5 kg
Sandbag - Mellény, 5 kg-os
19 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPT16293
4,7
Sharp Shape Weight vest black
Súlymellény - 5 kg
16 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkn1352
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Súlymellények

A Súlymellények kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Súlymellények – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó súlymellények Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább súlymellények A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb súlymellények A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: súlymellények vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ