A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Suretti PVC Esernyő oldalfallal

Termékkatalógus
Suretti PVC Esernyő oldalfallal
Átmérője: 2,5 m
Kód:  RYB887 Termékszám:  4891223079982
Suretti PVC Esernyő oldalfallal Megszűnt

Suretti PVC Esernyő oldalfallal

A folyamatos védelem minden szélsőséges időjárás és a figyelmet csak a víz a rúd? Aztán van egy okos megoldás.

 
Szeretne védelem alatt maradni bármely időjárás esetén, míg a vízre és a horgászbotra koncentrál? Van egy okos megoldásunk. Az oldalfallal ellátott horgászesernyőnek köszönhetően az erős napsugarak és heves esőzések nem jelentenek többé problémát. 2,5 m átmérőjű és 1,3 m-es oldallapja révén a védelem biztosítja, hogy kellemetlen megszakítások nélkül halászhasson.Főbb jellemzők    Biztos védelem az időjárás ellen    Kényelmesen nagy, 2,5 méteres átmérő    Billenő funkció    Kényelmes szállítás a hordtáskábanA minőségi szerkezet elsőbbségeAnnak biztosítására, hogy nem roskad össze bármely szellőre, az esernyő egy teleszkópos központi pólust tartalmaz, amely megdönthető, valamint 4,2 mm átmérőjű acél bordákkal rendelkezik. Az oldalfalak kiváló minőségű PVC-ből készülnek, a párnázott varrások pedig védenek a szivárgással szemben. Az egész szerkezet a talajra rögzíthető egy rögzítő rendszer segítségével, amely négy állítható kötelet és egy csapot tartalmaz. Mindezekkel a funkciókkal könnyedén elvisel majd bármilyen időjárást.További információkA szállítási csomag hossza:1,4 méterSúly:4,8 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suretti Deštník PVC s bočnicí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Suretti Dáždnik PVC s bočnicou.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ