A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR

Termékkatalógus
SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR
4,6 11 értékelés
Okosóra - Pulzusszám mérése mellpánttal; Sebességmérés, távolságmérés, elégetett kalóriák kiszámítása, útvonalrögzítés, tempómérés; Kompatibilitás: Android, iOS, 50 m-ig vízálló (5 ATM); GPS, iránytű, magasságmérő
Kód:  KHO6777 Termékszám:  6417084185877 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR

A SUUNTO AMBIT3 RUN a komfortos mellkasi övvel nem csak egy stílusos kiegészítő, de kiváló sport segédeszköz is a futás szerelmeseinek. A Suunto az egyik legjobb nemzetközi márka nemcsak a búvárkodás közben, de edzés, vitorlázás, golf és még sok más sport alkalmával nyújt segítséget csuklóra helyezhető számítógépeivel. A cég fejlesztője a finn tájékozódó futó Tuomas Vohlonen, aki a természet szerelmese és aki egy innovatív folyadékkal töltött iránytűt épített - ezzel teljesen új szintre emelte ezek precizitását és pontosságát.

Suunto Movescount App nélkül egy lépést se

Az AMBIT3 Run sorozat egyesíti a szabadtéri sportokhoz fejlesztett fejlett funkciókat az edzés monitorozására kifejlesztett funkciókkal. A tökéletes futás élményét teremti meg. Egyszerűen lemérheted futásteljesítményed, valamint, a teljes navigációs útvonallal együtt minden eszköz adott, hogy nyomon követhesd teljesítményedet és annak javulását. A Suunto Movescount App segítségével megtervezheted egyes edzéseidet vagy kihasználhatod a hangutasítás funkciót futás közben. Az órát csatlakoztasd a mobiltelefonodhoz és pillanatokon belül megnézheted és meg is oszthatod az eredményedet a barátaiddal. 

Legfontosabb jellemzői

  • GPS vevő
  • Tengerszint feletti magasság GPS meghatározása
  • Útvonalvezetés (visszaút)
  • A megtett út rögzítése
  • LED-es világítás
  • Adatátvitel PC-re a Movescount-on keresztül
  • Az akkumulátor üzemideje akár 15 óra, 5 másodperces GPS kapcsolattal
  • Háttérvilágítás
  • A futó teljesítményének mérése
  • Intervallum edzés tervezése
  • Edzési programok
  • Regenerációs idő/pihenő idő
  • Alvásminőség teszt
  • Cseh nyelvű 

A Movescount App a kommunikáció alapja közted, a mobiltelefon és a sport karóra között. Lehetővé teszi a mért értékek kényelmes megtekintését és megosztását, amelyeket megbeszélhetsz és összehasonlíthatsz barátaiddal vagy a személyi edződdel. Kihasználhatod az olyan képek készítését, amelyek rögzítik a valós időt is, a távolságot vagy egyéb más részletet. Ezzel az alkalmazással egyszerű módon megoszthatod élményeidet a szociális hálókon. Egy érintéssel átválthatsz az ún. Suunto film módba, ami egy animáció az általad megtett útvonalról egy 3D-s térképen, ahova beemelheted az éppen elkészített fotókat. 

Széles körű felhasználás

Az alkalmazás tényleg nem ismer határokat, és hasznosságát szinte minden sportban értékelni fogod. Hívásokat fogadhatsz és SMS üzeneteket nézhetsz közvetlenül az órán, nem kell annyi időre sem megállnod, hogy megnézd ki hív éppen. Lelkes kerékpáros vagy? Számodra is ideális ez az óra - egyszerűen csatlakoztasd a kormányra a telefont, és használd úgy, mint az óra másik kijelzője.


Az új Suunto órák kompatibilisek a TrainingPeaks nevű átfogó online edzéstervhez az állóképességi edzések levezetéséhez, ami egy korszerű tervezési és elemzési funkció a jó állóképességű sportolóknak. A nagyon népszerű AMBIT3 RUN diétás könyv is elérhető.

A csomag tartalma:

  • Suunto AMBIT3 Run
  • USB kábel
  • Kényelmes Smart HR mellkasi öv
  • Gyors útmutató

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás, Túrázás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
100 óra (4,17 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Kerek Kész!
Üveg
Ásványi Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
72 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Rezgés Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás, Túrázás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Pulzusfrekvencia, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Software

Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
100 óra (4,17 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
15 óra (0,63 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szeretnék érdeklődni, hogy a SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR legfontosabb jellemzőinél szerepel, hogy cseh nyelvű. Ez pontosan mit jelent, semmilyen más nyelvű menüje nincs?

Kérdések és válaszok: SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR
Kiegészítők: SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK (HR). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK (HR).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ