Akvizice ApF HU Shop roku

SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White HR

Termékkatalógus
SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White HR
Sportóra - 10 ATM vízállóság
Kód:  KHO8606 Termékszám:  SS021966000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White HR

A high-end Suunto Ambit3 Vertical órákat az aktív sportolóknak tervezték, akik igénylik a magassági profil pontos nyomon követését. Az órák különböző sportokhoz vannak felkészítve, így használhatóak a futás, kerékpározás, hegymászás és minden szabadtéri tevékenység közben. Kiváló funkciókat kínálnak és ráadásul figyelhetik a megtett emelkedés vagy süllyedés mértékét is méterekben. Természetesen van bennük navigáció, barométer, 3D iránytű és az új Vertical modellek rezgő jelzőt is tartalmaznak, ami igencsak kellemessé teszi az óra viselését.  

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló sportteszter számos funkcióval
  • Precíz kidolgozás
  • Ásványi üveg és kényelmes szilikon szíj
  • Háttérvilágítás
  • GPS, edzéstervezés, és a regenerálódási idő ellenőrzése
  • Rezgő jelzés
  • PC-ből letölthető navigációs adatok
  • Vízálló, 100 m-ig
  • Az akkumulátor élettartama akár 100 óra
  • Modell egy kényelmes Smart HR mellkasi övet is tartalmaz

Beépített GPS modul

A beépített GPS-vevő tájékoztatást ad a sebességről, a távolságról és az útvonalról. A szívritmusmérő megmutatja, hogy a saját ideális terhelésével edz-e. Az óra akkumulátorának élettartama akár 14 nap is lehet, ha nincs a GPS használva, az üzemidő 100 óra, ha 60 másodperces időközönként van bekapcsolva a GPS. A gyártó szerint az óra akár 10 ATM nyomásig vízálló. 

Funkciók több sporthoz

Felhasználóbarát a kijelző háttérvilágítása a választható módokkal és többnyelvű felhasználói felülettel. A készülék olyan funkciókat kínál, amelyek szükségesek a futás, kerékpározás, úszás és multisport edzéshez. A 3D iránytűn beállítható a mágneses deklináció (elhajlás) értéke, így biztosan a helyes irányba indulhat, ha eltévedne. Az Ambit3 Vertical emellett képes ellenőrizni többféle tevékenységet, hogy pontosabb becslést adjon a teljes regenerálódásra szükséges időről.

Szép megjelenés

Ez a készülék kiemelkedik a sorból nagyszerű tervezésével és pontos kidolgozásával. A test anyaga poliamid üvegszál, amit a kényelmes szilikon szíj egészít ki. A lünetta, vagyis a funkciógyűrű a gombokkal együtt rozsdamentes acélból készült és tökéletes védelmet nyújt az ásványi üvegből készült kijelzőnek.  

Elemzések a Movescount-ban

Az órában begyűjtött adatok átvihetők számítógépre a Movescount alkalmazásba, ahol naplót vezethet a teljesítményéről. Az órát az USB-kábelen keresztül töltheti. Előny az is, hogy a Suunto több mint 1000 ingyenes alkalmazást kínál az edzésekhez és kültéri használatra, ami jelentősen növeli az óra felhasználásának lehetőségeit!

 

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White HR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White HR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White HR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White HR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ