Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Suunto AMBIT3 függőleges kék

Termékkatalógus
Suunto AMBIT3 függőleges kék
5 1 értékelés
Sportóra 10 ATM vízállóság
Kód:  KHO8609 Termékszám:  SS021969000 Gyártó honlapja:
Suunto AMBIT3 függőleges kék Megszűnt

Suunto AMBIT3 függőleges kék

High-end órák Suunto Függőleges Ambit3 célja az aktív sportolóknak, akik igénylik a pontos nyomon követését a magassági profilt. Ők vannak adaptálva különböző sportok, mint a futás, kerékpározás, hegymászás és minden szabadtéri tevékenységhez. Nabízejí špičkové funkce a navíc možnost sledování celkového počtu nastoupaných či sestoupaných metrů.Természetesen vannak még navigáció, barométer, iránytű és 3D modellek egy újonnan Függőleges rezgő hívásjelző, drámaian növeli az óráját.  

legfontosabb jellemzői

  • Peak szívritmus monitor számos funkciót
  • precíziós feldolgozás
  • Ásványi üveg és kényelmes szilikon szíj
  • háttérvilágítás
  • GPS, tervezés, képzés és ellenőrzés a regenerálódási idő
  • rezgő hívásjelzés
  • Navigálás letölthető a PC
  • Vízálló, 100 m
  • Az akkumulátor élettartama akár 100 óra

Beépített GPS modul

Beépített GPS-vevő ad tájékoztatást a sebesség, a távolság és útvonal. Az óra az akkumulátor élettartama akár 14 napig a GPS használata, 100 óra 60 másodperces időközönként, amíg a GPS. A gyártó kijelenti, vízálló akár 10 ATM. 

Funkció több sport

Felhasználóbarát kijelző háttérvilágítás választható módok és többnyelvű felhasználói felület. A készülék funkciókat kínál, amelyek szükségesek a futás, kerékpározás, úszás és multisport képzés. 3D iránytű elhajlási beállításokat, hogy segítsen abban az esetben, ha nem tudja, hová megy. Ambit3 függőleges Emellett azt is előírja, ellenőrző tevékenységek teljesebb becslést a teljes időt a regenerálódásra.

szép megjelenés

Bludgeoning Ez a készülék kiemelkedik nagyszerű tervezés és pontos feldolgozást. A test anyaga poliamid üvegszállal, amely kiegészíti a kényelmes szilikon szíj. Luneta együtt a gombok rozsdamentes acél és ásványi üveg egy tökéletes védelmet a teljes kijelző.  

Elemzés Movescount

Az adatok átvihetők a számítógépre Movescount, vezetőképzés naplót. Később a töltési USB-kábelen keresztül. Ennek előnye, hogy a Suunto kínál több mint 1000 ingyenes alkalmazásokat az edzés és kültéri használatra, ami növeli a felhasználásának lehetőségeit az órát!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 VERTICAL Blue . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO AMBIT3 VERTICAL Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Suunto AMBIT3 vertikale blaue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Suunto AMBIT3 vertikale blaue.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ