Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Suunto AMBIT3 lévő White HR

Termékkatalógus
Suunto AMBIT3 lévő White HR
4,0 1 értékelés
Sportóra vízálló 5 ATM
Kód:  KHO6768 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto AMBIT3 lévő White HR

Sporttester SUUNTO AMBIT3 RUN s komfortním hrudním pásem nejsou jen stylovým doplňkem, ale také špičkovou sportovní pomůckou pro milovníky běhu. Suunto legjobb nemzetközi nemcsak terén búvárkodás, hanem a képzési, vitorlázás, golf és még sok más csukló számítógépek. Innovator a cég lett a finn szabadban lenni és orienteer Tuomas Vohlonen aki épített egy innovatív folyadékkal töltött iránytű és adott egy teljesen új szintre emeli a precizitás és pontosság.

Anélkül Suunto Movescount App vagy ütés

Sorozat AMBIT3 Run egyesíti a fejlett funkciók a szabadtéri sportok fejlett funkciók megfigyelésére képzés. Ez hozza meg a végső futás élményét. Snadno můžete změřit svůj běžecký výkon a v kombinaci s kompletní navigací tras máte k dispozici nástroje ke sledování a zlepšování vašich výkonů. Együtt Suunto Movescount App ütemezési edzés, vagy kihasználják a hangutasítások futás közben. Csatlakoztassa az órát a mobil telefon és abban a pillanatban lesz képes megtapasztalni és megosszák eredményeket a barátokkal. 

legfontosabb jellemzői

  • GPS vevő
  • Magasságban GPS
  • Útvonalvezetés (és vissza)
  • felvétel során
  • LED-es világítás
  • Adatátvitel PC Movescount
  • Az akkumulátor élettartama akár 15 órán át 5 másodperces időközönként GPS
  • háttérvilágítás
  • Mérése sífutó haladás
  • Scheduler intervallum edzés
  • képzési programok
  • Recovery idő / pihenés
  • Test Alvásminőség
  • Működés Cseh

Movescount App A kommunikáció közted, a mobiltelefon és Sporttester. Ez lehetővé teszi a kényelmes megtekintését és megosztását a mért értékek, amelyet meg lehet tekinteni, illetve összehasonlítani a barátokkal, vagy egy személyi edző. Élvezheti a fényképek, amelyek rögzítik, és a valós idő, távolság vagy egyéb részleteket. Ez az alkalmazás egy nagyszerű módja, hogy megosszák tapasztalataikat a szociális hálózatok. Egygombos váltani így. Suunto film, animáció Az útvonal megjelenítése a 3D-s térkép, ahol kiemelni éppen elkészített fotókat. 

széles körű felhasználása

Alkalmazások tényleg nem ismer határokat, és annak hasznosságát igazán értékelni szinte minden sportban. Akkor is fogadhat hívásokat és SMS-üzenetek közvetlenül az óra, akkor nem kell annyira megáll, és néz ki hív meg. Ön egy lelkes kerékpáros? És egy ilyen órát, amikor biciklizés Egyszerűen csatlakoztassa a kormány a telefont, és használni, mint egy másodlagos kijelző órák.

Az újonnan Suunto órák kompatibilisek TrainingPeaks átfogó online megoldást állóképességi edzés, korszerű tervezési és elemzési képzés az állóképességi sportolóknak. Még egy nagyon népszerű diétás könyv AMBIT3 RUN jól érthető.

A csomag tartalma:

  • Suunto AMBIT3 Run
  • USB kábel
  • Kényelmes mellkasi öv intelligens HR
  • Gyors útmutató

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 RUN WHITE HR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO AMBIT3 RUN WHITE HR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 RUN WHITE HR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 RUN WHITE HR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ