Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire Blue HR

Termékkatalógus
SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire Blue HR
Sportóra - 10 ATM vízállóság
Kód:  KHO8565 Termékszám:  SS022305000 Gyártó honlapja:

SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire Blue HR

A Suunto Ambit3 Peak Blue HR órákat az aktív sokoldalú sporttevékenységet végző sportolók fogják értékelni, de azok is, akik iPhone vagy iPod berendezéseket használnak. Miután megtörténik a párosítás a Bluetooth intelligens protokoll az órán jeleníti meg a mobiltelefon információit (SMS, nem fogadott hívások). Az Ambit3 Peak modell, ha az outdoor funkciókat mint a navigáció, a magasságmérő FusedAltiTM funkcióval, az időjárás előrejelző funkció, a barométer, a 3D iránytű, stb. a felfedezőknek van szánva a legnehezebb terepek legyőzéséhez. A Sapphire variáns, exkluzív  kiszerelésben elegáns dizájnal, csiszolt acél funkciógyűrűvel és zafír kristály óraüveggel van felszerelve. 

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsminőségű kivitel, funkciókban gazdag
  • Kiváló mechanikus kivitelezés
  • Zafír kristály üveg és kényelmes szilikon szíj
  • A fitness karkötő funkcionalitása tevékenységének ellenőrzésére, 24 órában, 7 nap egy héten
  • Vidám megjelenés kék színben
  • A csomag része a mellkas öv

Beépített GPS modul

Közvetlenül az órába van beépítve a GPS-vevő, amely információkat ad a sebességről, a távolságról és az útvonalról. A szívritmusmérő azt jelzi, hogy az ideális terhelési zónában edz-e. A magasságmérő alapja a GPS. Az óra akkumulátorának üzemideje akár 30 nap a GPS használata nélkül, de 50 órán át üzemképes akkor is, ha 60 másodperces időközönként ellenőrzi a GPS a helyzetet. A gyártó a vízállóságot 10 ATM értékben adta meg.

Funkciók több sporthoz

Felhasználóbarát a kijelző háttérvilágítása a választható módokkal és többnyelvű a felhasználói felület. A készülék olyan funkciókat kínál, amelyek a futás, kerékpározás, úszás és multisport edzés alatt szükségesek. A 3D iránytűn beállítható a mágneses elhajlás értéke, így biztosan segít, ha nem tudja, merre menjen.

Elemzés Movescount

Az adatok az órából átvihetők a számítógépre a Movescount applikációba, ahol naplót vezethet. Az óra akkumulátorának töltése is az USB-kábelen keresztül történik. Előny az is, hogy a Suunto több mint 1000 ingyenes alkalmazást kínál az edzéshez és kültéri használatra, ami növeli az óra felhasználásának lehetőségeit!

A csomagolás tartalma:
Karóra
Hálózati és kommunikációs kábelek
Kényelmes Smart HR mellkasi öv 

 

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire Blue HR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire Blue HR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire Blue HR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire Blue HR.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ