A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Suunto AMBIT3 Sport Blue

Termékkatalógus
Suunto AMBIT3 Sport Blue
Sportóra vízálló 5 ATM
Kód:  KHO4366 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto AMBIT3 Sport Blue

Modern idők technikai újítások minden téren, beleértve a sport! Suunto órák Ambit3 Blue értékeljük az aktív sportolók összpontosítani sokoldalú sport, míg azok, akik iPhone vagy iPod, mert Ambit3 teszi a kapcsolatot a smartphone! Miután a párosítás a Bluetooth intelligens protokoll az órát jeleníti meg az információkat a mobiltelefon (SMS, nem fogadott hívások).

Felhasználóbarát kijelző háttérvilágítás választható módok és többnyelvű felhasználói felület. A készülék funkciókat kínál, amelyek szükségesek a futás, kerékpározás, úszás és multisport képzés. 3D iránytű beállítások deklimace segít, ha nem tudja, hová megy. Közvetlenül az óra beépített GPS-vevő, amely információkat ad a sebesség, a távolság és útvonal. Szívritmusmérő azt jelzi, hogy a vonat az ideális terület. A magasságmérő alapja az az elv, a GPS. Az óra az akkumulátor élettartama akár 14 napig a GPS használata, 25 órán át, 60 másodperces időközönként, amíg a GPS. A gyártó kijelenti, vízálló 5 ATM.Az adatok átvihetők a számítógépre Movescount, vezetőképzés naplót.Később a töltési USB-kábelen keresztül.A csomag tartalmazza az órák, USB tápkábel, használati utasítás. Ennek előnye, hogy a Suunto kínál több mint 1000 ingyenes alkalmazásokat az edzés és kültéri használatra, ami növeli a felhasználásának lehetőségeit az órát! Ambit3 Sport modell egy könnyebb változata változata csúcs. Ez különösen sportolók számára, akik csökkenteni szeretnék súly (árán akkumulátor fele kapacitás) és felment néhány szabadtéri funkciók és barometrikus magasságmérő.

Különleges jellemzők:

Úszás - készülék rögzíti az időt úszni a hossza a medence, köridő és a teljes idő, szívritmus, tempó és távolság úszás, száma, típusa és sebessége lövések úszás és így tovább. 

Futás - összehasonlítása köridők minden kilométerre, nagyon pontos ütemét / sebességű futás, virtuális ellenfél, lépésszám a Suunto intelligens érzékelő (nem tartalmazza).

Oktatását - GPS mérésére sebesség, távolság és ritmust, kalóriát, pulzus határértékek (grafikon valós időben), átlagos és maximális szívritmus valós időben, stopper, időzítő intervallum.

Multisport funkció - multisport mód előre, kapcsolási sport felvétel közben gyakorlat.

Kerékpározás - készülék rögzíti az átlagos és a maximális teljesítmény a kerékpáros lábát a szobakerékpár a intrevalech 3s, 10s, 30s. Megjegyzés. Suunto intelligens érzékelő benne, hogy elfog a teljesítmény meg kell vásárolni.

Helyreállításhoz szükséges időt és tevékenységek - monitorozó eszköz biztosítja a napi tevékenységek teljesebb becslést a teljes gyógyulási idő.

Kompatibilis:

iPad 3. generációs és újabb

iPad Mini / iPad Air

iPhone 4S / iPhone 5 / iPhone 5c / iPhone 5S

iPod touch 5.generace

Paraméterek

Tömeg
70 g Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
25 óra (1,04 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
70 g Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
25 óra (1,04 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 Sport Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO AMBIT3 Sport Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 Sport Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 Sport Blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ