A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Suunto M2 Women Fuchsia

Termékkatalógus
Suunto M2 Women Fuchsia
3,5 2 értékelés
Sportóra - női, vízálló 3 ATM
Kód:  KHO5319 Termékszám:  SS015855000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto M2 Women Fuchsia

Ez a sportteszter minden sportrajongó nő számára készült, akiknek segíthet a fizikai kondíció javításában, a  testzsír arányának csökkentésében (vagy ha úgy tetszik, a fogyásban), de azok számára is, akik csak jobb áttekintést szeretnének az edzéseikről. Ezt segíteni fogja a kényelmes szövet mellkasi öv a pulzusszám mérésére és az alap eszközök az edzés kiértékelésére. 

 

3 pulzus zóna

 

Adjon meg egyet a hat fitnesz szintből a fizikai kondíciójának megfelelően és pontos ajánlásokat kaphat az edzés során. Az edzési tevékenység során a sportteszter információt nyújt ahhoz, hogy hogyan jobban teljesítsen a gyakorlatok során. Amellett, hogy valós időben mutatja a pulzusszámot, képes átlagos pulzusszámot, elégetett kalóriát, vagy mutatni az egyiket a három szívverés zóna közül. Ez egy nagyon hasznos funkció különböző tevékenységeknél. Ha csökkenteni akarja súlyát, válassza az első zónát, a második zóna alkalmas az állóképességi edzésre, és a harmadik zóna segíti a csúcsteljesítmény elérését és javítja az aerob és anaerob kapacitást.

Az óra további lehetőségei között érdemes megemlíteni a megjeleníthető 12/24 órás időformátumot, a riasztót és a stopperórát. Az óra a gombokkal (amiket akár le is zárhat) egyszerűen vezérelhető.

 

Gyönyörű és tartós kialakítás

 

Az óra konstrukciója lenyűgöző, a szép designt jól kiegészíti a fekete és ezüst színek  kombinációja. Az M5 nagyon látványos a kézen, ezért az óráért igazán nem kell szégyenkeznie. Természetesen ki kell emelni a tartósságot és a vízállóságot (3 ATM), így nyugodtan edzhet akár zuhogó esőben is. A gumi szíj kényelmesen viselhető, sehol sem fogja nyomni.

A legfontosabb előnyök:

  • Suunto Comfort Dual Belt mellkasi öv
  • Három szívritmus zóna
  • Könnyen kezelhető
  • Figyelemmel kíséri valós időben a szívfrekvenciát és a kalória felhasználását
  • Stílusos design


Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
Suunto M2 rózsaszín-fehér
Suunto Dual Comfort Belt mellkasi öv
Használati utasítás

Magyar kézikönyv

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ