Shop roku Akvizice ApF HU

SUUNTO QUEST BLACK

Termékkatalógus
SUUNTO QUEST BLACK
Sportóra
Kód:  KHO2037 Termékszám:  SS018153000 Gyártó honlapja:

SUUNTO QUEST BLACK

Watch Suunto Quest lesz a pótolhatatlan helper a fejlesztés fizikai állóképesség. Suunto Quest pulzus mérésére, és nézni egy. T réninková funkció is segít a hatékonyabb és könnyebb, hogy megfeleljen a sport céljait. Úgy néz, miközben Ön dolgozik, és ellenőrizze, hogy még mindig találja magát a leghatékonyabb képzési terület. Kalóriát éget, és javítja a fizikai teljesítményt, biztosítja, hogy minden mozdulatát volt a legokosabb.
 
Képzési terv készen van minden nap egy leckét. Figyelemmel kíséri az edzés intenzitása és a sebesség, és emlékezteti, hogy mikor kerül sor a jövő edzés és javasoljuk az optimális gyógyulási idő edzés után. Értékelje sportteljesítmény, képes lesz arra, hogy nyomon követni és elemezni honlapon www.Movescount.com. Az óra lehetővé teszi, hogy akár öt felhasználói módban, minden üzemmódban, a felhasználó, akkor létre öt különböző képzési terveket.
 
Quest Suunto órákat vízállóvá 30 m, és fel vannak szerelve egy stopper funkció a felvételhez időközönként és riasztó. Természetesen van egy dátum és hét napja, háttérvilágítás, és kulcsot a zárba. Az akkumulátor aktuális órát és a mellkasi öv tájékoztatja gyakorlati mutató. Az órák minőségi anyagoApproxól készült és megjelenítési védi karcálló üveg.
 
Műszaki adatok:

Jellemzők:
A szívfrekvenciát (valós időben, bpm, HR%)
képzés jellemzői
háttérvilágítás
többnyelvű menü
Távolság és a sebesség mérésére
Stopper, dátum kijelzés
Gombot, hogy rögzítse
Akkumulátor állapotjelző
Legfeljebb öt felhasználói módok
Vízálló 30 m-ig

Maximális mellkas kerülete:
130 cm

anyaga:
Case: acél / műanyag
Szíj: Műanyag

elemek:
kvarc

méretek:
43 x 43 x 13 mm

súly:
38 g

Színek:
Fekete
 
A csomag tartalma:
Nézze Suunto Quest
A mellkasi öv Suunto Dual Comfort Belt
Movestick mini PC csatlakozás
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO QUEST BLACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO Quest Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO QUEST BLACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO QUEST BLACK.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ