A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

SUUNTO SPARTAN SPORT BLACK HR

Termékkatalógus
SUUNTO SPARTAN SPORT BLACK HR
4,7 45 értékelés
Okosóra - pulzusmérés mellkasi övvel (a csomagban), lépésszámláló, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, útvonalrögzítés, intervallum edzés, GPS-szel, magasságmérő, beépített iránytű, GLONASS érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth és USB, akkumulátor állapota, értesítés mobilról és rezgés, vízállóság: 100 m (10 atm), az akkumulátor élettartama legfeljebb 80 óra, óraüveg:ásványi, szíj anyaga: szilikon, acéltok, kompatibilis a következő operációs rendszerekkel: Android és iOS
Kód:  KHO9037 Termékszám:  6417084202536 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SUUNTO SPARTAN SPORT BLACK HR

Sporttevékenység, edzés, vagy a rutinszerű napi tevékenységek alkalmából is kihasználhatja a Suunto SPARTAN SPORTS sportteszter szolgáltatásait. Az óra mérete 50 x 50 x 13,8 mm, a tömege mindössze 70 gramm és minőségi, tartós 10 ATM vízálló anyagból van készítve. Az óra háza poliamid, a kényelmes szíj szilikonból készült és végül, de nem utolsósorban az óralapot ásványi üveg fedi, ami biztosan nem fog megkarcolódni.  

Legfontosabb jellemzői

  • Sok funkció közül választhat
  • Használhatja az edzés előnézet funkciót
  • Minőségű anyagokból kivitelezve
  • A csomagban egy mellkasi öv is található
  • Vízálló: 10 ATM
  • Méretek: 50 x 50 x 13,8 mm
  • Tömeg: 70 g
  • Szín: fekete

Multisport csoda

A színes, könnyen olvasható 320 × 300 képpont felbontású érintőképernyő megjeleníti az összes fontos információt, amit az edzés során látnia kell. Az eszköz menüjét több nyelvre be lehet állítani. A Bluetooth segítségével összekapcsolhatja az órát az okostelefonjával legyen az iOS vagy Android operációs rendszerű. Ennek köszönhetően figyelemmel kísérheti a sportban elért eredményeit a nap mind a 24 órájában a hét mind a 7 napján. A Movescount alkalmazás napi sport híreket és sok érdekes widgetet, elemzést kínál, amiket egyértelmű grafikonokon  ábrázol. 

Ön minden bizonnyal értékelni fogja, hogy a szívritmus monitor reagál a sporttevékenységek változásaira és képes aktívan alkalmazkodni akár 80 különböző sportághoz is. A pontos GPS navigáció a beépített iránytűvel mindig megmutatja a célja felé vezető helyes irányt. Bizonyára hasznát veszi a magasságmérőnek, az időjárás előrejelzőnek, a lépésszámlálónak, sebességmérőnek vagy a megtett távolság mérésének is. A mellkasi öv biztosítja a szív frekvenciájának pontos érzékelését. Az akkumulátor élettartama körülbelül 16 óra teljes terhelés esetén. 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Úszás, Túrázás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
80 óra (3,33 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Kerek Kész!
Üveg
Ásványi Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Acél Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
70 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Úszás, Túrázás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Intervallum edzés Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Software

Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
80 óra (3,33 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
25 óra (1,04 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SUUNTO SPARTAN SPORT BLACK HR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO SPARTAN SPORT BLACK HR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO SPARTAN SPORT BLACK HR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO SPARTAN SPORT BLACK HR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO SPARTAN SPORT BLACK HR.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ