Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Suunto SPARTAN RACER SAKURA HR

Termékkatalógus
Suunto SPARTAN RACER SAKURA HR
4,7 45 értékelés
Sportóra mellkasi öv, könnyű és karcsú kialakítás, acél keret, ásványi üveg, vízálló 5 ATM, navigáció, GPS, iránytű, előnézetét edzés 24/7
Kód:  KHO9041 Termékszám:  SS022673000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto SPARTAN RACER SAKURA HR

Harcában sport, edzés, vagy csak, hogy rutinszerűen napi tevékenységek vehetik a sport teszter Suunto SPARTAN SPORTS. Nézze mérési 50 x 50 x 13,8 mm, súlya 70 gramm kiviszik minőségű és tartós anyag vízálló 10 ATM. A ház részesült poliamid, kényelmes szilikon szíj és végül beiktatjuk az órát ásványi üveg, amely nem szenved a karcolásoktól.  

legfontosabb jellemzői

  • Közül választhat a különféle funkciókat
  • Az előnézeti hogy az edzést
  • Kivezeti minőségű anyagból
  • Tartalmaz egy mellkasi öv
  • Cseh lokalizáció
  • Vízálló: 10 ATM
  • Méretek: 50 x 50 x 13,8 mm
  • Súly: 70 g
  • Szín: sakura

multisport csoda

A színes, könnyen olvasható és érintőképernyő felbontása 320 × 300 képpont, akkor megjeleníti az összes fontos információt az edzés során csak meg kell látni. Menü eszközöket lehet állítani nem csak a cseh nyelvet. Bluetooth segítségével nézni egy okos telefon, hogy működik alapján az operációs rendszer iOS vagy Android. Ez lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a sport elért eredmények 24 óra után, és a hét 7 napján. Alkalmazások Movescount kínál napi sport újság, és sok érdekes kütyü, elemzés egyértelműen térképeken ábrázolt. 

Ön minden bizonnyal értékelni fogják, hogy a szívritmus monitor reagál változások sporttevékenységek és képes aktívan alkalmazkodni egy 80 különböző sportágban. S přesnou GPS navigací a kompasem vždy najdete ten správný směr na vaší cestě za cílem. Bizonyára akkor is keresni magasságmérő, időjárás, lépésszámláló, sebességmérő vagy a megtett távolságot. A mellkas pánt biztosítja a pontos érzékelés szívfrekvenciát. Az akkumulátor élettartama körülbelül 16 óráig teljes kihasználása. 

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Suunto SPARTAN RACER SAKURA HR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO SPARTAN SPORT SAKURA HR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO SPARTAN RACER SAKURA HR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Suunto SPARTAN RACER SAKURA HR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Suunto SPARTAN RACER SAKURA HR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ