A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Swix bronz közepes kefe

Termékkatalógus
Swix bronz közepes kefe
5 2 értékelés
Kefe - A kaparó utáni első kefeként használatos
Kód:  SPT2370 Termékszám:  7045950414166 Gyártó honlapja:

Swix bronz közepes kefe

A Swix régóta tekintélyes név a rangos Világkupa versenyeken vagy a Swix Racing versenyeken. Széles körű kefe kínálata nagyon népszerű a sportolók körében. Te is azok közé tartozol akiket elvarázsol a síelés vagy a snowboardozás világa? A wax lekaparásához és a síléc tisztításához ez a bronz kefe ideális választás.

A léc mintha újjászületne

A 0,15 mm átmérőjű, közepes bronz kefe illeszkedik a tenyérbe. Síléchez vagy snowboardhoz kifejlesztett, kaparó utáni első kefeként használatos a wax eltávolításához. A kefét csak egy irányban lehet használni, de a wax felvitele előtt is használhatod, az alap tisztításához. Próbáld ki ezt a speciális kefét és nem fogsz csalódni. Használatával síléceid minden pályával megküzdenek majd.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swix T0162B bronz střední. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Swix T0162B, bronz stredná.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ