Shop roku Shop roku

Swix viaszkészlet P0035

Termékkatalógus
Swix viaszkészlet P0035
Sí wax - sífutóléchez, típusa: készlet
Kód:  SPT2362 Termékszám:  7045951429930

Swix viaszkészlet P0035

Sok ember nem tudja elképzelni a telet síelés nélkül. Ahhoz, hogy egy jólesőt síelhess, gondoskodnod kell a síléceidről, ápolnod kell őket, és a csúszófelületet hozzá kell igazítanod az időjárási feltételekhez. Ebben segít a megfelelő viasz használata. A Swix márkájú P0035 egy teljes készlet viasz parafával és kaparóval, így mindent megtalálsz benne, amire szükséged van a klasszikus síeléshez. Az eredeti, praktikus övtáskát a viaszok tárolására nem csak a profi sportolók fogják értékelik, hanem a szabadidős síelők is.

A Swix V sorozat kemény viaszai kiemelkednek kiváló minőségükkel, amely a bennük található teljesen finomított kőolajnak, a szintetikus guminak és a gyógyszerészeti minőségű olajoknak köszönhető. A sílécek gyantázása nagyon fontos, a viasz védi és táplálja a csúszófelületet, így az rugalmas és nem szárad ki. A jól viaszolt csúszófelület gyorsabb, biztonságosabb, és kisebb erőkifejtést igényel.

A készlet tartalma:

  • V40 kék extra viasz
  • V50 lila viasz
  • V60 piros ezüst viasz
  • K22N univerzális síviasz
  • F460 viasz parafával
  • T11 parafa csiszolópapírral
  • I61 tisztító
  • Fiberline T151 törlőkendő
  • T85 vakaró

A 45 g térfogatú V40 kék extra viasz a V sorozat legnépszerűbb kemény viasza. Rugalmasságának és alkalmazkodóképességének köszönhetően a fagypont alatt széles hőmérsékleti tartományban használható. Alkalmas frissen hullott hóra -1 °C és -7 °C hőmérséklet között, vagy régi, finomszemcsés hóra, amely idősebb mint egy nap -3 °C és -10 °C közötti hőmérsékleten.

A 45 g térfogatú V50 lila viasz olyan körülmények közé ideális, amikor a hideg hó nedvessé változik, és a hőmérséklet fagypont körül mozog. Frissen hullott hóra alkalmas 0 °C hőmérsékleten, vagy régi, finomszemcsés hóra, amely idősebb mint egy nap -1 ° C és -3 ° C közötti hőmérsékleten.

A 45 g térfogatú V60 piros ezüst viasz fagypont körüli hőmérsékletre ideális. Frissen hullott hóra alkalmas + 3 °C és 0 °C közötti hőmérsékleten, vagy régi, finomszemcsés vagy granulátumszerű hóra, amely idősebb mint egy nap + 1 °C és –1° C közötti hőmérsékleten.

Az 55 g térfogatú K22N univerzális síviasz rugalmassága miatt nagyon népszerű. Nagy szemcsés és granulátumszerű hóra alkalmas, amely nedvesből fagyottá válik +10 °C és -3 °C közötti hőmérsékleten.

A 60 g tömegű F460 viasz parafával kiváló minőségű viasz fluorral, amely vízlepergető, így biztosítja a többi univerzális viasznál jobb siklást. Nagyon népszerű, és bármilyen hóviszonyok között használható.

A T11 szintetikus parafa csiszolópapírral ápolja a csúszófelületet, és a viaszozásra szánt felület érdesítésére szolgál még a viasz felvitele előtt.

A 70 ml térfogatú I61 tisztító spray tisztítja a csúszófelületet, és lemossa róla a viaszt. Dearomatizált szénhidrogéneket tartalmaz, enyhe illata van. Környezetbarát.

A 20 m hosszú Fiberlene T151 tisztító és vasaló törlőkendő a csúszófelület tisztítására és vasalására alkalmas. Hatékonyan eltávolítja a régi viaszt és az összes szennyeződést. Sokkal hatékonyabb, mint a textil törlőkendők. Vasaláskor a vasaló és a csúszófelület közé helyezheted, ezáltal egyenletesen oszlik el a paraffin a csúszófelületen, megakadályozza a csúszófelület megégését.

A T85 univerzális vakaró sífutó és lesikló lécekre is alkalmas. Eltávolítja a viaszt vagy a puha paraffint a barázdákból és élekről. Kemény műanyagból készült.

Alkalmazási mód:

  • tisztítsd meg a síléc csúszófelületét, szabadítsd meg a viasz maradványaitól és a különböző szennyeződésektől
  • a viasz jobb felszívódásáért a viaszolás előtt kefével átcsiszolhatod a csúszófelületet
  • a viaszt csak a rugaszkodó zónára vidd fel, majd parafa segítségével kend szét a többi részre
  • a viaszolás ellenállása és tartóssága a felvitt rétegek számával növekszik, ezért több réteg viaszt használj
  • végül fényesítsd ki a csúszófelületet a Fiberlene törlőkendővel
 

Paraméterek

Rendeltetése
Sífutás Kész!

Rendeltetés

Rendeltetése
Sífutás Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Swix viaszkészlet P0035 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swix Sada vosků P0035. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Swix - Súprava voskov P0035.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ