A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Swiza svájci bicska D03 PostAuto

Termékkatalógus
Swiza svájci bicska D03 PostAuto
autentikus svájci PostAuto, 11 funkció, puha markolat, integrált biztonsági, ergonomikus forma, rozsdamentes acél penge 75 mm, díszdobozban, hossz 95 mm
Kód:  SPTms1456 Termékszám:  8594042440921

Swiza svájci bicska D03 PostAuto

Hiteles svájci kés készült kiváló minőségű anyagok, amelyeket nem lehet kihagyni bármilyen munkát. A kés egy forradalmian új design, amely megkönnyíti bármilyen munkát. Ez az alak megkönnyíti a hozzáférést a műszerek. Része kések egy biztosíték, amely könnyen megnyomásával aktiválható Swiza logó a fogantyút. További előny, hogy a kés is tisztítható mosogatógépben. A kés jön egy luxus díszdobozban.

Legfontosabb jellemzők

  • Svájci minőség
  • Nagy fogás bármelyik kézzel
  • Soft-Touch megkönnyíti a munkáját
  • 11 funkció
  • különleges megjelenést

precíziós felszerelések

Berendezés, amely takarít meg minden helyzetben. A penge készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. További kések mindig készen áll a nyitó palackok és kannák. Azt is tetszik dörzsár és ütés. Van még két minőségi csavarhúzó. És az elektromos munka biztosan értékelni sztriptíz kábeleket. A hab a tortán a szakmai sommelier dugóhúzó tervezték.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Swiza svájci bicska D03 PostAuto
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swiza švýcarský kapesní nůž D03 PostAuto . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Swiza švajčiarsky vreckový nôž D03 PostAuto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Swiza Schweizer Armee-Messer D03 Postauto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Swiza Schweizer Armee-Messer D03 Postauto.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ