Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Archív - Táskák sícipőkhöz

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
18 termék
Atomic BOOT & HELMET PACK Fekete/Fekete
Sícipő táska Az Atomic Boot & Helmet Pack egy kompakt táska a bakancsok, sisakok és kiegészítők számára, amely hátizsákként is használható. Párnázott hátlappal és párnázott vállpántokkal rendelkezik a kényelmes viselet érdekében.
Megszűnt
Termékkód: SPTatm1851
Atomic RS HEATED BOOT PACK 230V Red/R
Sícipő táska - Az Atomic RS Heater Boot Pack 230V biztosítja, hogy a sícipőd pontosan megfelelő hőmérsékletű legyen, bárhol is húzod fel. A beépített fűtési rendszernek köszönhetően választhatsz magas (60°C), közepes (52°C) és alacsony (45°C) hőmérséklet között. Hagyományos villásdugó vagy autós kábel között választhatsz.
Megszűnt
Termékkód: SPTatm1852
5,0
Atomic BOOT BAG 2.0 Piros/Rio Red
Sícipő táska - Praktikus, kompakt táska cipők és kiegészítők szállítására, könnyű hozzáféréssel a fő rekeszhez és állítható vállpánttal. Tartós anyagból készült, PVC használata nélkül.
Megszűnt
Termékkód: SPTatm1846
Atomic BOOT & HELMET PACK Piros/Rio Red
Sícipő táska - Az Atomic Boot & Helmet Pack egy kompakt táska a bakancsok, sisakok és kiegészítők számára, amely hátizsákként is használható. Párnázott hátlappal és párnázott vállpántokkal rendelkezik a kényelmes viselet érdekében.
Megszűnt
Termékkód: SPTatm1850
Atomic BOOT BAG 2.0 Black/Grey
Sícipő táska - Praktikus sításka levehető aljjal a könnyű karbantartás érdekében, állítható vállpánttal és nagy nyílással a sílécek könnyű behelyezéséhez.
Megszűnt
Termékkód: SPTatm1353
Leki WCR 85L, neonpink-black-neonyellow, 85 L
Sícipő táska - A Leki WCR egy praktikus sícipő hátizsák 85 literes űrtartalommal. A cipőket oldalról lehet betenni a hátizsákba, így a hátizsák belsejében nagy hely marad a ruhák vagy egyéb kiegészítők számára.
Megszűnt
Termékkód: SPTlek0853
HEAD Women Bootbag
Sícipő táska - az innovatív és ergonomikus pántkialakításnak és az egyedi fogantyúknak köszönhetően az utazók a Bootbag női táskát kézitáskaként és hátizsákként is viselhetik. A gondosan megtervezett és divatos Bootbag táska stílust kölcsönöz, amelyet cipő vagy sisak számára kialakított 30 l hely egészít ki. Az ellenálló külső anyag megbirkózik a gyakori használattal és utazással.
Megszűnt
Termékkód: SPThead0769
Head Boot Backpack
Sícipő táska - Ezt a hátizsákot egy pár cipő + egy sisak külön rekeszben való tárolására tervezték.
Megszűnt
Termékkód: SPThead0767
5,0
Head Rebels Racing Backpack L
Sícipő táska - Egy igazán nagy hátizsák, amibe mindent bele lehet pakolni. Csizma, sisak, ruha, védőszemüveg, kesztyű.
Megszűnt
Termékkód: SPThead0763
Salomon Original Bootbag Goji Berry / Black
Sícipő táska - tartós táska 1 pár sícipőhöz, szín: piros, fekete
Megszűnt
Termékkód: SPTsalo1693
Salomon Original Bootbag Black
Sícipő táska - tartós táska 1 pár sícipőhöz, szín: fekete
Megszűnt
Termékkód: SPTsalo1691
4,0
Head Bootbag
Sícipő táska - szabványos sícipő táska, amely teljesen kinyitható és a lenyíló oldalsó résznek köszönhetően akár hóban az autó mellett is cipőt válthatsz, miközben a zoknid és a lábad száraz marad. A cipőhöz kesztyű és egyéb szükséges holmi is betehető. Paraméterek: 40×39,5×26,5 cm, 30 l.
Megszűnt
Termékkód: SPThead0692
Head Women Bootbag
Sícipő táska - női sícipő táska, amely lehetőséget nyújt kiegészítők vagy sisak tárolására. Speciálisan kialakított fogantyú, kiváló minőségű cipzár a táska teljes hossza mentén. Paraméterek: 38×54×25 cm, 30 l.
Megszűnt
Termékkód: SPThead0695
4,5
Head Boot Backpack
Sícipő táska - a hátizsák egy pár cipőhöz volt tervezve + különálló rész a sisak számára. Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ugyanis a cipőt és a sisakot a hátadon tudhatod, miközben kezeid szabadon vannak, ami a hegyekben mindig jól jöhet. Paraméterek: 32,4×38×25,4 cm, 30 l.
Megszűnt
Termékkód: SPThead0693
5,0
Head Rebels Racing Backpack L
Sícipő táska - valóban nagy hátizsák, amelybe mindent bepakolhatsz. Cipő, sisak, textil, szemüveg, kesztyű, uzsonna.. Nem hiába népszerű a versenyzők körében. A táska belsejébe könnyedén beilleszthetsz szövet válaszfalat a tárgyak elválasztásához. Lenyűgöző paraméterekkel rendelkezik: 53×65×35 cm; 90 l. Az elülső részen mellkas- és derékpántok találhatók. Két erős cipzárral ellátott oldalsó zseb és a felső részben zseb a szemüveg számára. És mindez ráadásul a racing Rebels sorozatban.
Megszűnt
Termékkód: SPThead0688
5,0
Elan Mindig sporttáska
Sporttáska -,
Megszűnt
Termékkód: SPTelan857
3,5
Elan Backpack Small hátizsák
Sporthátizsák - térfogat 10 l, unisex kivitel, felszerelés: állítható pánt és elülső zseb
Megszűnt
Termékkód: SPTelan856
Fischer Skibootbag Nordic Eco
Sícipő táska - Táska 1 pár sífutócipőre.
Megszűnt
Termékkód: SPTfis0517
snowboardingA Stormred sísisakok és gerincvédők csökkentik a sérülések kockázatát A gerincvédő és a sisak a síelés vagy snowboardozás alapvető tartozéka. És ezeket a termékeket a Stormred kiváló minőségben kínálja. Előállításukhoz modern anyagokat használ, miközben a megjelenésről sem feledkezik meg.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ