A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Tatonka Cape Men L poncsó

Termékkatalógus
Tatonka Cape Men L poncsó
- mérete: L,
Kód:  SPT593 Termékszám:  4013236057171

Tatonka Cape Men L poncsó

 

Ha szurkoló vagy, aki mindig úton van, esetleg horgász, vagy más kültéri tevékenység hódolója, akkor ez poncsó jól fog jönni rossz idő esetén. A Tatonka Cape Men egy praktikus vízálló poncsó ragasztott szélekkel, ezen kívül kinyithatod a hátán lévő "púpot" is, amely megfelelő helyet biztosít hátizsákodnak. Egyik legnagyobb előnye, hogy hozzáférést biztosít a hátizsákhoz, miközben véd az eső ellen. A kapucni zsinórjával pedig beállíthatod a simlit, amely véd a szél ellen.

 

Paraméterek:

Tömege:
545 g

Színe:
zöld

Anyaga:
190T nylon taft

Részletek itt

Paraméterek

Nemzetközi méret
L Kész!
Méret
L Kész!

Méret

Nemzetközi méret
L Kész!

Méret

Méret
L Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tatonka Cape Men L poncsó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tatonka Cape Men "L" pončo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tatonka Cape Men "L" pončo.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ