ApF HU 30 dnů na vrácení

Téli sportok akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Stormred
(1)
Ebben a kategóriában megfelelő téli sportok találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a téli sportok kategóriában. A legolcsóbb téli sportok keresed? Akkor nézd meg a olcsó téli sportok kategóriát.
1 termék
Stormred Visor SP II
Sí kiegészítő - levehető pajzs, védelem az UV sugárzás és az erős fény ellen, S2 védelmi kategória, átengedi a fény 18-43%-át, alkalmas tiszta vagy részben felhős időben, rózsaszín szín
Szuper ár
12 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTstr09

Téli sportok akciós áron - Árnyesés

sportMondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban.
Magyarország nyáron rengeteg látnivalót kínál. Nem muszáj hosszú órákat reptereken várakoznod, nem szükséges egész napokat a volán mögött izzadnod. Hazánk csodái maximum néhány órás autóút vagy vonatozás árán a lábaid előtt hevernek. Áttekintésünkben az egyes régiók...
A gerincvédő és a sisak a síelés vagy snowboardozás alapvető tartozéka. És ezeket a termékeket a Stormred kiváló minőségben kínálja. Előállításukhoz modern anyagokat használ, miközben a megjelenésről sem feledkezik meg.
síelésA síszemüvegek fényáteresztő képessége A síszemüvegek fényáteresztő képessége egy olyan paraméter, amely megmutatja, hogy a szemüveged mennyire szűri ki a fényt a környezetből. A szűrés mértéke nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a siklásod mennyire lesz kényelmes és biztonságos.
További cikkek
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ