AlzaBoxy Q1 Shop roku

Térdszorító

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Térd
(79)
Boka
(5)
Vádli
(5)
Váll
(5)
Hát
(5)
Méret
L
(22)
L/XL 
(2)
M
(19)
M/L
(1)
S
(11)
Szűrés

A térdrögzítő fontos segítővé válhat számodra sérülés vagy térdműtét után, de megelőző szerepe is van. A megfelelő térdszorító kiválasztása azonban nem könnyű feladat. Olvasd el tájékoztatónkat, hogy megtudd, miben különböznek a térdszorítók és melyik a legmegfelelőbb a számodra.

Tovább

Mire jó a térdszorító?

A térdszorító, térdrögzítő, vagy térdortézis különösen akkor hasznos, ha térdsérülésed vagy műtéted volt. A térdbandázs kiváló támogatást nyújt a legyengült testrész számára, ami biztosítja a fájdalomcsillapítást és a gyorsabb gyógyulást. De ne feledd, hogy egy térdrögzítő nem gyógyítja meg a problémáidat. Főleg a megelőzésben van szerepe, és figyelned kell az orvos által ajánlott rehabilitációs gyakorlatokra.

A térdrögzítő hatása

Az térdrögzítő alkalmazása sok előnnyel jár, különösen a megelőző használatban.

  • Enyhíti a fájdalmat sérülés vagy műtét után.
  • Támogatást nyújt az ízületeknek.
  • Segít megelőzni a problémákat az olyan sportolóknál, akik túlterhelik az ízületeiket.
  • Enyhíti a hosszú távú mozgásszervi problémákat.
térdszorító

Térdszorítók különböző erősséggel - melyik a megfelelő nekem?

A diagnózisodnak megfelelően kell kiválasztanod a térdszorító fixálási szintjét. A különböző szintű rögzítés egyben meghatározza, hogy sport, vagy gyógyászati térdmerevítőről van-e szó.

Térdrögzítő 1-es rögzítési szinttel

Ez a térdrögzítő alkalmas a számodra, ha enyhe sérülést szenvedtél, ízületi gyulladásod vagy íngyulladásod van. Melegen tartja a térdet és környékét, javítja a vérkeringést, nem engedi, hogy a sérült részt egyéb negatív behatás érje.

Térdrögzítő 2-es rögzítési szinttel

Ez a térdrögzítő alkalmas a számodra, ha a térded instabil és meg kell támasztanod az ínszalagokat. Kialakításának köszönhetően tökéletesen szolgál még súlyosabb sérülések után is, amikor erősebb rögzítésre van szükség. Ez a szint már a megelőzés érdekében korlátozza picit a térdizület mozgástartományát. Erre a térdmerevítőre jellemző az alul-felül tépőzáras megoldás, sínek és egyéb merevítők alkalmazása nélkül.

Térdrögzítő 3-as rögzítési szinttel

Ez a térdrögzítő műtét után alkalmas a számodra, amikor a térded nagyon instabil. A megtámasztásnak köszönhetően a lehető legjobb támaszt biztosítja, így a térded tökéletesen rögzül. Sportra már nem alklamas, inkább gyógyászati, rehabilitációs feladata van. Tökéletesen fixálja a gyógyuló területet, jellemző rá a többpontos rögzítés.

Állítható térdszorító

A tépőzáras térdszorítók állítható erősségűek - a tépőzáras pántokkal tetszőlegesen állítható a szorítás ereje. Ideális megoldás, ha univerzális modellt szeretnél, vagy ha nem egyedül használod a térdbandázst.

!

Feltétlenül konzultálj orvosoddal vagy gyógytornászoddal a megfelelő térdrögzítő kiválasztásáról. A diagnózis alapján kell térdszorítót választani.

A térdrögzítő sportoláshoz vagy csak a mindennapokhoz?

Ha azok közé tartozol, akik nagyon gyakran sportolnak, élvezheted a térdszorítót, mivel az nagyban tehermentesítheti a megterhelt ízületeket, ezáltal megelőzve az esetleges sérüléseket. A térdszorító futáshoz is használható. Ha a a térdrögzítőt folyamatosan használni akarod, találsz mindennapi használatra alkalmas térdortézist is. Ezek a felhasznált anyagban és a mozgás korlátozásának mértékében különböznek.

Térdszorító futáshoz

A futáshoz használt térdszorítónak különböző feladatai lehetnek. Téli időszakban sokak számára már az is nagy segítség, ha a térdbandázs melegen tartja a testrészt, megakadályozva ezzel a megfázást és segítve az üzemi hőfok gyorsabb elérését. Ajánlatos erre a célra neoprén térdszorítót választani. Az is fontos tényező, hogy a viselése hosszútávon is kényelmes legyen.

A terepfutások során nagyobb a sérülésveszély, ezért nem árt az akár 2-es szintű térdszorító, pláne, ha már előtte volt húzódás vagy nyúltak a szalagok. A térdrögzítő esésnél is védi a térdet, ami köves-sziklás terepen jöhet jól.

Milyen egyéb jellemzői lehetnek a térdrögzítőnek?

A térdrögzítő anyaga, mérete, megerősítése és funkcionalitása különböző lehet. az is előfordulhat, hogy több típusra is szükséged lesz, attól függ, hogy a cél a térd védelme vagy kezelése.

Nejlon, elasztán vagy neoprén tordszorító

Válassz anyagot igényeidnek megfelelően. Az térdortézisek gyakran több anyag kombinációjával készülnek.

  • A nejlon térdrögzítők maximális légáteresztő képességgel és rugalmassággal rendelkeznek, és kellemes tapintásúak. Alkalmasak akár egész napos viseletként, sétához, túrázáshoz.
  • Az elasztán térdrögzítők kiváló rugalmasságot kínálnak és könnyen nyújthatók. Nyúlékonyságának hála a családból többen is használhatjátok.
  • A neoprén térdszorítók bemelegítéshez is alkalmasak, mivel kiváló hőszabályozó képességekkel rendelkeznek.

Térdszorító méretek

Akár kicsi, akár nagyméretű térdszorítóra van szükséged, általában találsz a kínálatban neked valót. A gyártók általában megadják a térd kerületét a térdmerevítő kiválasztásához. Ezt általában a térdkalácsnál vagy 15 cm-rel a térdkalács felett mérik. Az alapméretek: S (32–34 cm), M (34–36 cm), L (36–38 cm) és XL (38–40 cm). Vásárlás előtt mindig ellenőrizd a pontos adatokat, közvetlenül a térdszorító gyártója által megadott adatok alapján.

A nagyméretű térdszorító XXL méretben minden esetben tépőzáras, ha nagyobb túlsúllyal kezdesz bele az életmódváltásba, fokozottan fontos a térd és más ízületek védelme. A nagyméretű térdbandázs esetében nem ritka az oldalsínes merevítés sem.

Keresztszalag szakadás térdrögzítő - műtét után vagy sérülések esetén

Ha nagyobb ízületi stabilitásról kell gondoskodni, akkor a merevítős térdrögzítő vagy oldalsínes térdrögzítő lesz az ideális megoldás számodra. Ezt a típust különösen súlyos sérülések és műtétek után ajánlják, hogy a láb megfelelően rögzüljön.

Keresztszalag szakadásos hobbi sportolók számára, legalább a műtét utáni első hónapokban szinte kötelező a merevítős térdrögzítő. Az oldalsínek ellátják a sérült szalagok feladatát és megakadályozzák, hogy a térd oldalirányba kitérjen. Ezek a térdszorítók a láb előre vagy hátralendítését minimálisan korlátozzák, de a veszélyes oldalirányú mozgás ellen futás során stabilitást nyújtanak.

Merevítős térdrögzítő

Mágneses térdpánt

A mágneses térdpánt a két oldalán - az anatómiailag fontos pontokon - egy-egy darab nagy energiájú mágneskorongot tartalmaz, ami jótékony hatással bír a térdízületekre. Számos tevékenységhez használható, pl. sportoláshoz vagy állómunkához, de alkalmazható különböző sérülések utáni regeneráció céljából is.

Egyéb térdpántok

A térdpántok az olcsóbb térdszorítók közé tartoznak, előnyük, hogy tökéletesen követik a térdízület anatómiáját. Vékony kialakításuknak hála a mozgásban alig korlátoznak, de stabilitást biztosítanak a patella számára. A térdpántok ára 5-9000 Ft között mozog, elsősorban megelőző funkciót töltenek be, komolyabb sérülés vagy műtét után nem nyújtanak elegendő merevítést. Azonban viseletük sokkal kényelmesebb, mint egy acélbetétekkel megerősítétt térd merevítő esetében.

Ha innovatív megoldást keresel, kipróbálhatod a térdgépet

A térdgép kiváló segítség hosszú távú és súlyos térdproblémák esetén. Modern anyagokból készül és tökéletes funkcionalitást nyújt. Előnye, hogy teljesen képes utánozni a térd mozgásait. Ha érdekel ez a térdrögzítő, kérj további információt orvosodtól. A térdgépek tipikusan a 3-as szintű térdrögzítők csoportjába tartoznak.

Térdmelegítő

A térdmelegítő elsődleges feladata, hogy hideg időben állandó kellemes hőmérsékleten tartja a térdízületet. Térdmelegítő használata során gyorsabb és hatásosabb a bemelegítés, a kompressziós hatás miatt javul a vérkeringés és kisebb a sérülés veszélye. Sérülés esetén is van létjogosultsága, téli időszakban gyorsabb a gyógyulási folyamata, ha melegen tartod a sérült térdet.

Térdmelegítő anyagok

A térdmelegítők leggyakrabban neoprénből készülnek, amely remek hőtartó képességgel rendelkezik, de megfelelően puha és kényelmes. Erős, hideg szélben is melegen tartja a térdet. Ezért a térdmelegítő aranyat ér a bringások, robogósok számára a hideg hónapokban. A mozgásban nem gátol, de megakadályozza, hogy csúnyán megfázzon a térdízület, ami további problémák forrása lehet. A szövetből készült térdmelegítő is nagyon kellemes, de gyakrabban kell tisztítani, mert magába szívja az izzadságot.

Térdrögzítő árak

A térdrögzítő ára nagyon széles skálán mozog, ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyél az igényeiddel. A legolcsóbb termékek már 3-4000 Ft körüli áron elérhetők, a nagyon fejlett, erős anatómiai alátámasztást nyújtó térdrögzítő modellek ára pedig az 50 000 Ft-ot is meghaladhatja.

Az egészségbiztosítók gyakran anyagilag hozzájárulnak az térdrögzítő költségeihez, ezért javasoljuk, hogy keresd fel őket további információkért.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Térdrögzítő - a legmagasabb szintű alátámasztással, a mediális és laterális stabilitás javítása, segíti a sérülések következményeinek csökkentését és a poszttraumás regenerálódást, beleértve a keresztkötések alátámasztását
40 890 Ft

2.
Mueller Adjust-to-fit knee strap Szállításra kész 5 db
Térdszorító - méret: UNI
6 890 Ft

3.
Mueller Jumper's Knee Strap Red piros Szállításra kész 2 db
Térdszorító - méret: UNI
6 790 Ft

Még több
79 termék
McDavid Patella Knee Support 421, fekete - Térdrögzítő
L M XL XXL
Típusok
4,6 11×
McDavid Patella Knee Support 421, fekete
Térdrögzítő - az oldalsó lamelláknak, az állítható pántoknak és a térdkalács helyes pozícióját biztosító nyílásnak köszönhetően fokozott védelmet nyújt a térdnek sportolás közben
24 790 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin017nad
McDavid Patella Knee Support 421, fekete XXL - Térdrögzítő
L M XL XXL
Típusok
4,6 11×
McDavid Patella Knee Support 421, fekete XXL
Térdrögzítő - az oldalsó lamelláknak, az állítható pántoknak és a térdkalács helyes pozícióját biztosító nyílásnak köszönhetően fokozott védelmet nyújt a térdnek sportolás közben
25 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin021
McDavid Hinged Knee Brace with Crossing Straps 429X, fekete L - Térdrögzítő
L M XL XXL
Típusok
4,8
McDavid Hinged Knee Brace with Crossing Straps 429X, fekete L
Térdrögzítő - a legmagasabb szintű alátámasztással, a mediális és laterális stabilitás javítása, segíti a sérülések következményeinek csökkentését és a poszttraumás regenerálódást, beleértve a keresztkötések alátámasztását
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin027
McDavid Hinged Knee Brace with Crossing Straps 429X, fekete XL - Térdrögzítő
L M XL XXL
Típusok
4,8
McDavid Hinged Knee Brace with Crossing Straps 429X, fekete XL
Térdrögzítő - a legmagasabb szintű alátámasztással, a mediális és laterális stabilitás javítása, segíti a sérülések következményeinek csökkentését és a poszttraumás regenerálódást, beleértve a keresztkötések alátámasztását
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin028
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, kék, 1 db - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 27×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, kék, 1 db
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, kék színű
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1021
4,0 95×
LifeFit BN304 Megerősített, nyitott térdmerevítő
Bandázs - térdszorító, mérete: UNI
8 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms0114
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, fekete, 1 db - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 27×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, fekete, 1 db
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, fekete színű
2 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1025
5,0
McDavid Bio-Logix ™ térdmerevítő, bal / fekete L
Térdrögzítő - anatómiailag formált (L / R), a lábon beállítható (max. szintű támogatást 3+)
64 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin10
4,0 27×
Mueller Adjust-to-fit Knee Support
Térdrögzítő - enyhíti a fájdalmat, nem akadályoz a mozgásban, támaszt biztosít, sportoláshoz és alkalmi használatra, lélegző, antimikrobiális
11 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTreh0007
McDavid Bio-Logix ™ térdgép, jobb / fekete L - Térdrögzítő
L M
Típusok
4,0
McDavid Bio-Logix ™ térdgép, jobb / fekete L
Térdrögzítő - anatómiailag formált térdgép (L/R), amely a lábon nagyon pontosan állítható (max. szintű megtámasztás 3+)
55 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin140
4,1 13×
McDavid Knee Wrap open patella
Térdrögzítő - Összehúzza a bőr  lágyabb részeit és a hővisszatartás pedig segíti a fájdalom enyhülését és a gyógyulást
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT2238
McDavid Bio-Logix Knee Brace Right 4200, fekete - Térdrögzítő
L M
Típusok
4,0
McDavid Bio-Logix Knee Brace Right 4200, fekete
Térdrögzítő - jobb lábra, kompressziós térdvédő, 3. támogatási szint, neoprén anyag, fekete
55 490 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin140nad
Mueller Jumper's Knee Strap Red piros - Térdszorító Típusok
4,6
Mueller Jumper's Knee Strap Red piros
Térdszorító - méret: UNI
6 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmue009
McDavid Patella Knee Support 421, fekete M - Térdrögzítő
L M XL XXL
Típusok
4,6 11×
McDavid Patella Knee Support 421, fekete M
Térdrögzítő - az oldalsó lamelláknak, az állítható pántoknak és a térdkalács helyes pozícióját biztosító nyílásnak köszönhetően fokozott védelmet nyújt a térdnek sportolás közben
25 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin018
McDavid Ligament Knee Support 425, fekete - Térdrögzítő
L XL
Típusok
4,4
McDavid Ligament Knee Support 425, fekete
Térdrögzítő - enyhülés ízületi gyulladás, íngyulladás és nyáktömlő-gyulladás (burzitisz) esetén, a rugós acéllamellák és az állítható pántok nagyobb merevítést nyújtanak a térdkalács vagy az ínszalagok problémáikor
31 590 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin17nad
HELBO Stabilizátor kolenního kloubu S - Térdrögzítő
L M S XL
Típusok
4,8
HELBO Stabilizátor kolenního kloubu S
Térdrögzítő
2 590 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThel050nad
McDavid Hinged Knee Brace with Crossing Straps 429X, fekete M - Térdrögzítő
L M XL XXL
Típusok
4,8
McDavid Hinged Knee Brace with Crossing Straps 429X, fekete M
Térdrögzítő - a legmagasabb szintű alátámasztással, a mediális és leterális stabilitás javítása, segíti a sérülések következményeinek csökkentését és a poszttraumás regenerálódást, beleértve a keresztkötések alátámasztását
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin026
4,4
Mueller Adjust-to-fit knee strap
Térdszorító - méret: UNI
6 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTreh0004
McDavid Ligament Knee Support 425, fekete XL - Térdrögzítő
L XL
Típusok
4,4
McDavid Ligament Knee Support 425, fekete XL
Térdrögzítő - ízületi gyulladás, íngyulladás és bursitis enyhítésére, a rugós acéllemezek és az állítható pántok jobban megerősítik a térdkalácsot vagy az ínszalagokat probléma esetén
32 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin024
4,0 95×
LifeFit BN302 Zárt térdmerevítő
Bandázs - térdszorító, mérete: UNI
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms0112
3,3
Mueller Adjust-to-fit Knee Stabilizer
Térdrögzítő - nagyon kényelmes, maximális támaszt biztosít, könnyű beállítás, univerzális méret, latex nélkül
15 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTreh0008
Mueller 4-Way Stretch Premium Knit Knee Support - Térdszorító Típusok
8 390 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTth09nad
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, rózsaszín, 1 db - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 27×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, rózsaszín, 1 db
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, rózsaszín színű
2 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1023
McDavid Hinged Knee Brace with Crossing Straps 429X, fekete XXL - Térdrögzítő
L M XL XXL
Típusok
4,8
McDavid Hinged Knee Brace with Crossing Straps 429X, fekete XXL
Térdrögzítő - a legmagasabb szintű alátámasztással, a mediális és laterális stabilitás javítása, segíti a sérülések következményeinek csökkentését és a poszttraumás regenerálódást, beleértve a keresztkötések alátámasztását
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin029
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Térdszorító

A Térdszorító kategóriában összesen 79 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó térdszorító Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább térdszorító A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb térdszorító A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: térdszorító vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ